Lucardi juwelier Delft

Adres

Paradijspoort 58
2611 MB Delft
Telefoon: 015-2130839

Reguliere openingstijden:

Maandag 13.00 - 17.30
Dinsdag 09.30 - 17.30
Woensdag 09.30 - 17.30
Donderdag 09.30 - 17.30
Vrijdag 09.30 - 21.00
Zaterdag 09.30 - 17.00
Zondag 12.00 - 17.00

Bijzondere openingstijden:

28-12-2015 09.30 - 17.30
Lucardi Juwelier Delft Paradijspoort

 

Je vindt ook in Delft een Lucardi filiaal. Als je een keer in Delft bent,  kom dan ook langs de Lucardi. Bij ons vind je de laatste trends in sieraden en horloges. Koop bijvoorbeeld een leuk horloge om je tijd in Delft niet te vergeten. Met een stijlvolle horloge van Lucardi loop je er altijd goed bij. Dus kom langs en bekijk onze collectie dames horloges, heren horloges en kinderhorloges.

 

Van gouden sieraden tot zilveren sieraden en bronzen sieraden. Lucardi heeft alles wat je hartje begeerd. Onze sieraden hebben opvallende ontwerpen maar ook elegante ontwerpen. Als er iets is waar Lucardi goed in is, dan is het wel om de klanten te helpen bij het vinden van het perfecte sieraad. Hup naar Lucardi wan wij weten wat jij wil! Ook hebben we sieraden van leer, 9karaat en natuurlijk de allermooiste diamanten.

 

Op zoek naar superleuke cadeaus, maar kan je niets vinden?  Lucardi weet precies wat je moet hebben. Alles wat je nodig hebt aan cadeaus kun je bij ons vinden. Bekijk eens onze collectie dames sieraden bestaande uit dames armbanden, dames kettingen, dames oorbellen en dames ringen. De mannen hebben ook een eigen collectie sieraden. Onze collectie heren sieraden bestaat uit heren armbanden, heren kettingen, heren oorbellen en heren ringen. Ook de kleintjes hebben mooie sieraden nodig. Bekijk onze collectie kindersieraden eens. De collectie bestaat uit kinderarmbanden, kinderkettingen, kinderoorbellen en kinderringen.

 

Koop je horloges en sieraden bij Lucardi Juwelier in Delft Paradijspoort

 

Gaatjes schieten laat je bij ons doen. Voor de schietoorbellen betaal je €9,99, maar het schieten zelf doen we gratis. De schietoorbellen kun je ook los kopen. Ben je 16 jaar of jonger dan heb je toestemming nodig van je ouders om oorbellen te schieten. Je kan in al onze filialen oorbellen laten schieten.

 

Op zoek naar een symbool voor de liefde tussen jouw en een ander? Vriendschapsringen zijn waar jullie naar op zoek zijn. Laat aan de wereld zien wat jullie voor elkaar voelen. Koop   een set vriendschapsringen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren zoals bijvoorbeeld goud & zilver, maar ook in bicolor.

 

Plannen, plannen en nog eens plannen. Je moet nog zoveel regelen en één van die dingen zijn de trouwringen. Wij helpen je graag een handje met het vinden van het perfecte paar trouwringen. Je gaat ze wel de rest van je leven dragen. Laat je inspireren door onze collectie trouwringen.  Onze uitgebreide collectie bestaat uit gouden, witgouden, diamanten en palladium trouwringen. Kom langs bij een van onze filialen en onze medewerkers willen je graag adviseren.

 

Bij Lucardi kun je terecht voor o.a.:


Terug
top