30% korting op alle zilveren & stalen sieraden* Shop nu!

De broche is terug van weg geweest en is onmisbaar in jouw sieraden collectie. Of je nu houdt van de oude klassiekers of nieuwe trends, er is altijd wel een broche die bij jou past! Deze blog neemt je mee in de tijdloze wereld van Lucardi's broches en onthult de huidige trends op dit gebied.  

 

Broche trends 

De broche is dit jaar helemaal in! Het is een klassiek sieraad dat moeiteloos je outfit net iets extra's geeft. Weet jij al welke broche je gaat toevoegen aan je collectie? Ter inspiratie hebben we speciaal voor jou de broche trends op een rijtje gezet. 

Bloem broche 
Een klassieker die elegantie toevoegt aan elke outfit is de bloem broche. Deze broche past, door de veelzijdigheid, bij elke gelegenheid 

Vlinder broche 
Stralend en speels, vlinder broches maken jouw outfit af met een luchtig accent. Hierdoor zijn ze perfect voor het opfleuren van jassen, sjaals en hoeden.  

Antieke broche 
Wil je een verhaal vertellen met jouw outfit? Dan is de antieke broche perfect hiervoor. De broche heeft een lange geschiedenis achter de rug en kan een outfit echt interessant maken.  

Vintage broche 
Vintage sieraden zijn weer helemaal terug en daarmee dus ook de vintage broche. De nostalgische en retro uitstraling geeft je outfit net die unieke toevoeging die je nodig hebt. 

Bijen broche 
De bijen broche is speels en schattig. Door deze eigenschappen voeg je net wat meer levendigheid toe aan je dagelijkse outfit.

Welke broche past bij mijn outfit?  

Door een broche aan je collectie toe te voegen creëer je eindeloos veel mogelijkheden om je outfits te stijlen. Ze zijn er namelijk in veel verschillende soorten, formaten en materialen. Ga je voor een formele outfit? Dan zijn eenvoudige en klassieke broche ideale opties om je outfit te verfraaien. Bij een casual outfit zijn bloemige- en kleuraccent broches een leuke manier om een accent toe te voegen. Ook past een textiele broche hier goed bij, dit geeft je outfit een ontspannen uitstraling. Heb je binnenkort een speciale gelegenheid? Dan is een sprankelende- of abstracte broche een ideale toevoeging aan je outfit. Voor een zakelijke outfit kan je het beste voor een subtiele tijdloze broche gaan, zoals een gestileerde bloem of een simpele vorm. Zo kan je van jouw simpele blouse of blazer alsnog een eyecatcher maken😉. 

 

Onze stijltips 

Er zijn verschillende manieren om een broche te stijlen. Je kan de Romeinse traditie volgen en de broche gebruiken om jouw sjaal aan elkaar vast te pinnen. Zo is je sjaal niet alleen stijlvol, maar blijft hij ook nog eens goed zitten in de wind. Naast tradities in stand houden kan je de assecoires gebruiken om een statement te maken, door een tweedelige broche vast te maken aan de kraagpunten van je blouse. Wat wij ook vaak terug zien komen is dat de broche gedragen wordt op de kraag van een blazer. Kortom genoeg manieren om je persoonlijke stijl te creëren.

  

Genoeg inspiratie opgedaan? Shop hier jouw broche! 
 


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..