30% korting op alle zilveren & stalen sieraden* Shop nu!

Terug

1920 horloges

Filters
Filters
0

Horloges 1920 Vintage

1 - 0 van 0

1920 horloges

Het is tijd om jezelf te verwennen met een mooi horloge! Een accessoire die je look af kan maken én ook nog eens handig is omdat je de tijd erop af kunt lezen. Het sieraden merk 1920 heeft nu naast oorbellen en armbanden ook horloges in het assortiment. Dit zijn net als de sieraden hele fijne accessoires die subtiel zijn, maar toch fashionable met een beetje bling.

Koop de leukste 1920 horloges bij Lucardi

De 1920 horloges zijn te koop in 3 verschillende kleuren staan: rosé-, gold- en silverplated. De band heeft allemaal kleine rechthoekjes die er voor zorgen dat deze stalen band ook comfortable om je pols zit. Daarnaast ziet het er natuurlijk stijlvol uit. De wijzerplaten van de horloges hebben een lichtere tint van dezelfde kleur als het staal en de rand van de kast is bezet met glinsterende zirkonia steentjes. De horloges zijn klassiek met een modern tintje en geven jouw look een finishing touch.

Bestel snel jouw favoriete 1920 horloges online in de webshop

Heb je gevonden wat je zocht? Wacht dan niet langer met bestellen!  Je kunt bij ons je 1920 horloge betalen door middel van MasterCard VISA en nog veel meer betaalmogelijkheden. Als je wil ruilen of retourneren is dat geen probleem, het is helemaal gratis en je kunt terecht in al onze winkels! Buy your new 1920 watch and add some bling to your life!

Lees meer

Online bestellen sieraden en horloges

✓ Op werkdagen voor 22.00 besteld, volgende werkdag in huis ✓ Gratis verzending vanaf  € 29,99  ✓ 60 dagen retourgarantie ✓ Gratis ruilen en retourneren* ✓ Advies en service in 138 winkels ✓ Beste Winkelketen en Beste Webshop in de categorie Mode Accessoires 2022-23

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..