30% korting op alle 9 karaat sieraden. Shop nu!

 

6 Verhalen van andere kinderen die gaatjes hebben laten prikken. Net als jij!

 

 

Franka – 9 jaar

Franka heeft in ons Lucardi filiaal Arnhem Kronenburg haar eerste gaatjes laten prikken. Samen met haar moeder vertelt ze ons hoe het ging: “Franka vond het in het begin wel een beetje eng idee, maar over een paar maanden heeft ze een bruiloft waar ze bruidsmeisje mag zijn en dan zijn oorbellen toch wel héél erg leuk om te hebben,” zegt haar moeder “In de winkel ging alles goed. Er waren geen twee medewerkers beschikbaar op dat moment, dus de gaatjes werden om en om geschoten, maar ze was heel dapper en heeft helemaal niet gehuild.”

 

“Het deed een klein beetje pijn maar was zo weer over,” zegt Franka. “Ik heb gekozen voor zilveren hartjesoorbellen met een diamantje, maar ik moet nog vijf weken wachten tot ze eruit mogen, dus weet nog niet welke oorbellen ik daarna wil” Franka is zo blij met haar oorbellen dat ze voor de mevrouw die de gaatjes had geprikt in de winkel een bloem van papier heeft gemaakt die ze later is gaan brengen. 

 

 

 

Sanne – 2 jaar

Bij Sanne zijn in Lucardi Assen haar eerste gaatjes geprikt. “Ondanks dat ze jong is wilde ze zelf heel graag oorbellen,” zegt haar moeder. “Ik heb het een tijdje geprobeerd met clipoorbellen, maar daar ging er eentje van kapot. Dit vond ze zo jammer, dat ze op een gegeven moment zelfs wasknijpers in haar oren deed. Toen besloten we maar naar Lucardi te gaan om echte oorbellen te laten schieten.”

 

“In het filiaal ging het allemaal goed en de medewerkers waren erg geduldig. De oorbellen werden gelukkig tegelijkertijd geschoten en Sanne vond het niet eng. Ze schrok wel even tijdens het prikken en het deed wel even pijn, maar ze vond het geweldig om zichzelf met oorbellen in de spiegel te zien.” 

 

 

 

Yentel - 10 maanden 

In Lucardi Naaldwijk zijn de gaatjes van Yentel geprikt. Haar moeder vertelt haar ervaring: "De reden dat we zo vroeg gaatjes hebben laten schieten bij Yentel is omdat mij nichtje, die een stuk ouder is, maar bleef friemelen en trekken en de oorbellen er zelf heeft uitgehaald. Haar gaatjes zijn nu weer dichtgegroeid.

 

Mijn buurmeisje die nóg een stuk ouder is wil supergraag oorbellen, maar durft het niet. Daarom vond ik dat we het maar moesten doen voor Yentel er al te veel besef bij had.”

 

“De service in de winkel was heel goed. Er werd goed meegedacht. Ik wilde in de eerste instantie oorbelletjes met een zirkoniasteen, maar omdat Yentel nog zo klein is werk me geadviseerd gladde te nemen, omdat de steen achter rompertjes kan blijven hangen.

 

Uiteindelijk zijn we voor effen gouden knopjes gegaan. Het personeel heeft veel geduld gehad, want Yentel is vrij druk. Maar ze hebben het goed gedaan en er werd goed de tijd voor genomen. Fijne service." 


 

 

Fay - 6 jaar

Fay heeft in Lucardi Naaldwijk haar gaatjes laten prikken. “Ze heeft een vriendinnetje die oorbellen heeft en wilde ze daarom zelf ook, maar vond het toch wel een beetje spannend” zegt Fay’s moeder. “Maar toen we een paar dagen geleden voor de Lucardi stonden en ik vroeg: ‘zullen we hier oorbelletjes laten schieten?’ zei ze heel stoer ‘ja is goed’.”

 

“In het filiaal waren de medewerkers heel geduldig. Ze mocht haar oorbelletjes uitkiezen (gekleurde bloementjes) en werd op de toonbank neergezet. De medewerkster heeft tegen haar gezegd dat ze ‘toverspul’ hadden waardoor het schieten minder pijn deed. Dat vond ze wel een fijn idee en was daarom ook niet bang, ondanks dat het ‘toverspul’ natuurlijk gewoon een doekje met ontsmettingsmiddel was. Ik ben erg tevreden over de service.”

 

 

 

 

Kyara – 9 jaar

Kyara heeft in ons Lucardi filiaal in Gouda haar tweede gaatjes laten prikken. Ze vertelt vol enthousiasme hoe het ging: “Een vriendinnetje had een tweede gaatje en dat vond ik heel cool, dus dat wilde ik ook.

 

Samen met mama ben ik toen naar de winkel gegaan. Ik vond het wel een beetje spannend, want ik wist niet meer hoe het gaatjes prikken ging omdat ik maar twee jaar was toen ik mijn eerste oorbellen kreeg.”

 

“Het deed maar een heel klein beetje pijn en dat is ook wel goed, want nu heb ik er een heel mooi gaatje voor terug waar ik oorbellen in kan dragen. De oorbellen die ik heb gekozen in de winkel hebben een donkerblauw diamantje, maar als ik mijn schietoorbellen uit mag dan wil ik de letter K van Kyara.” 

 

 

Isa & Jula – 5 en 2 jaar 

Isa en Jula zijn zusjes en hebben tegelijkertijd gaatjes laten prikken in filiaal Assen. Hun moeder vertelt: “Bij Isa hebben we al eens eerder gaatjes laten schieten. Er is toen een oorbel uitgevallen en toen hebben we de andere er ook maar uitgehaald. Ik vond het wel lastig om weer gaatjes bij haar te laten prikken, omdat het de vorige keer bij een andere juwelier, fout was gegaan. Maar ze wilde het zelf heel graag. Ze is echt een klein prinsesje.”

 

“Om gaatjes te laten prikken bij Isa’s zusje Jula was eigenlijk een spontane actie. Ik dacht: ‘waarom niet, we zijn er nu toch.’ Voor allebei de meiden werd goed de tijd genomen en alles verliep soepeltjes. Ik weet eigenlijk niet waarom we de eerste keer niet naar Lucardi zijn gegaan.”

 

 

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..