Terug

More Coins armbanden

  • Sorteren

Gekozen filters

1 - 0 van 0

More Coins armbanden

Armbanden, wat ons betreft kun je er nooit te veel van hebben. Als het aan ons lag zouden we elk uur een ander sieraad omdoen. That’s how much we love jewellery. Met de More Coins armbanden komt onze droom dan toch uit! En de jouwe misschien ook wel. De Coins kun je namelijk elke keer omwisselen voor een ander. Zo draag je steeds weer een uniek sieraad om je pols.

More Coins armbanden, steeds weer een nieuw gevoel

Met de More Coins armbanden krijg je steeds weer het gevoel dat je jouw prachtige armband nog maar net hebt gekocht. Ga de dag in met een zen yin & yang Coin en eindig de dag met een infinity Coin. En tussendoor wissel je de coins af, aan de hand van je mood!

Bij Lucardi vinden we het belangrijk dat je sieraden koopt, die bij je stijl passen. Daarom hebben we veel verschillende soorten More Coins armbanden en Coins. Zo heb jij de vrijheid om lekker af te wisselen wanneer dat je uitkomt. Dit kan ook een heel cadeautje zijn voor een ander. Laat je inspireren en maak er iets unieks van!

More Coins armbanden online bestellen bij Lucardi

Als je weet welke armbanden jouw vlinders in de buik bezorgen, dan is het tijd om je sieraad online te kopen via Lucardi.nl. Dat gaat bij ons lekker snel en gemakkelijk.

Lees meer

Online bestellen sieraden en horloges

✓ Op werkdagen voor 21.00 besteld, morgen in huis ✓ Gratis verzending vanaf  €39,99  ✓ 30 dagen retourgarantie ✓ Gratis ruilen en retourneren* ✓ Advies en service in 123 winkels ✓ Beste Winkelketen en Beste Webshop in de categorie Mode Accessoires 2019-2020

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..