Terug

My First Diamond armbanden

  • Sorteren

My First Diamond armbanden

Net als bij de ringen van My First Diamond, kun je ook van armband wisselen wanneer je dat wilt. De armbanden zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Mix ’n Match je armbanden met je ringen. De rubberen bandjes kun je ook los kopen. Breid je collectie My First Diamond armbanden uit! 

De armbanden zijn allemaal maximaal 21 cm lang. Ze zijn van rubber dus als het nodig is kun je hem eventueel zelf heel makkelijk verkleinen. Wordt zelf een regenboog en koop de losse bandjes in alle kleuren! Stop je diamantje elke keer in een nieuw jasje. 

My First Diamond Armbanden online bestellen 

Je kunt de My First Diamond armbanden bestellen bij Lucardi. Wij bezorgen waar jij dat wilt; bij jouw thuis of op het adres van iemand anders (voor als het een cadeautje is). Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling op te halen; dat kan in al onze filialen. Is je My First Diamond armbanden niet zoals je verwacht had? Geen getreur, want retourneren is net zo makkelijk als het bestellen. Of misschien wil je hem ruilen? Ook dat kan in al onze filialen! 

Je kunt bij ons je nieuwe My First Diamond armbanden betalen via iDeal, Mastercard, VISA, Paypal, Afterpay en ook met de Fashioncheque en de Webshop GiftCard kun je bij ons betalen. 

Lees meer

Online bestellen sieraden en horloges

✓ Op werkdagen voor 21.00 besteld, morgen in huis ✓ Gratis verzending vanaf  €39,99  ✓ 14 dagen retourgarantie ✓ Gratis ruilen en retourneren* ✓ Advies en service in 116 winkels ✓ Beste Winkelketen en Beste Webshop in de categorie Mode Accessoires 2019-2020

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..