30% korting op alle zilveren & stalen sieraden* Shop nu!

Terug

Armbanden van stof

1 - 0 van 0

Armbanden van stof

Lucardi is dé sieradenwebshop met de grootste keuze! Zo vind je bij ons sieraden in diverse prijsklassen, van betaalbare bijoux tot dure diamanten. Ook in materialen waaruit de sieraden gemaakt zijn, is er veel te kiezen. Zo zijn er sieraden in verschillende metalen en leersoorten verkrijgbaar, maar ook kan je kiezen voor sieraden gemaakt van stof, Wat dacht je van deze stoffen armbanden? Leuk om mee af te wisselen of te mixen en matchen met je huidige armbanden. 

Stoere stoffen armbanden

Houd jij ervan om je outfit een stoere touch te geven? Kies dan voor een stoffen armband. Of ga voor meerdere armbanden van stof, voor de prijs bij Lucardi hoef je het niet te laten om te kiezen. Het leuke van dit type armbanden is dat je er mee kan afwisselen. Mix en match een stoffen armband met andere armbanden, en je outfit krijgt net dat beetje extra pit!  

De stoffen armbanden van Lucardi zijn genderneutraal, en dus draagbaar voor iedereen. Kijk ook eens rond op onze webshop om armbanden en andere sieraden te ontdekken, gemaakt van ander soort materialen. Wat dacht je van leer, hout, rubber of gerecycled materiaal? 

Stoffen armbanden online bestellen bij Lucardi

Weet je al welke stoffen armband je wil gaan kopen? Bestel hem dan online op Lucardi.nl, want bij ons gaat dat gewoonweg heel eenvoudig! Er zijn verschillende betaalmogelijkheden, zoals iDeal, Mastercard, VISA en Paypal. Koop je een sieraad bij Lucardi als cadeautje? Dan kan je deze al mooi laten verpakken. Ook ruilen en terugzenden is geen probleem bij Lucardi. Waar wacht je dus nog op? Bestel nu een stoffen armband bij Lucardi!

Online bestellen sieraden en horloges

✓ Op werkdagen voor 22.00 besteld, volgende werkdag in huis ✓ Gratis verzending vanaf  € 29,99  ✓ 60 dagen retourgarantie ✓ Gratis ruilen en retourneren* ✓ Advies en service in 138 winkels ✓ Beste Winkelketen en Beste Webshop in de categorie Mode Accessoires 2022-23

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..