Wij zijn tegenwoordig helemaal fan van de 9 karaat oorbellen, kettingen en armbanden! De 9 karaat sieraden zijn helemaal hot en zie je veel terugkomen bij ons in de collectie. De 9 karaat collectie is een stukje goedkoper dan de 14 karaat sieraden door het percentage goud, maar zijn wel van goede kwaliteit en stevig.

9 Karaat sieraden mogen we hier in Nederland officieel geen gouden sieraden noemen, vanwege het lagere percentage aan goud. Waar 14 karaat 58,5% goud bevat, bevat 9 karaat 37,5% goud. Doordat goud kostbaar is, liggen onze 9 karaat sieraden prijzen een stukje lager dan de 14 karaat gouden sieraden. Een van onze grootste 9 karaat collecties zijn onze 9 karaat oorbellen, hieronder staan een aantal favoriete modellen uitgelicht.

 

Oorringetjes & oorknopjes

De klassieke 9 karaat oorbellen zijn ontzettend populair. Je vindt in onze collectie oorringetjes en oorknopjes in verschillende formaten. De oorknopjes zijn naast de basic oorbellen met bolletjes in verschillende formaten ook met zirkonia verkrijgbaar. Wist je dat er ook voor de kleintjes een groot aanbod 9 karaat kinderoorknopjes te koop is? Het leuke is dat je deze oorknopjes voor kinderen in verschillende vormen hebt, zoals in de vorm van een vlinder, een dolfijn of een bloem.

Andere basic oorbelletjes zijn de 9 karaat oorringetjes met verschillende maten van 11 mm tot 20 mm. Hierbij heb je de keuze uit gladde oorringetjes tot ringetjes met een patroon.

Doortrek oorbellen

Wat je tegenwoordig veel ziet en wat een aantal jaar geleden ook al de trend was, zijn de doortrekoorbellen, oftewel de oorbellen met koord.

Het leuke aan deze oorbellen is dat je zelf kunt bepalen hoe je deze oorbellen wilt dragen: je kunt één kant wat verder doortrekken of juist dezelfde lengte aanhouden. Daarnaast zie je tegenwoordig ook vaker dat wanneer je meerdere gaatjes hebt, je deze oorbel door verschillende gaatjes kunt doen. Dit geeft een leuk effect, helemaal in combinatie met een oorpiercing! 

 

Oorbellen met parels

Tegenwoordig zijn de parels weer helemaal terug van weggeweest! Parelkettingen of –armbanden zijn natuurlijk vrij opvallend. Met de 9K oorbellen die zijn afgewerkt met parels kun je deze trend subtiel verwerken in je dagelijkse looks. Leuk om te combineren bij een mooie jurk of met uitgaan!

 

Oorhangers

Last but not least, de 9 karaat oorhangers zijn terug in het straatbeeld! Vooral de pegeloorbellen zie je nu vaker terug, of oorhangers waar de hanger bovenin smal is en naar onder toe uitloopt in een soort druppel. De oorhangers zijn er ook met kristal of zirkonia voor wat meer sparkle!

Zelf ben ik groot fan van de 9 karaat oorbellen, voor een leuk prijsje en met een groot assortiment ben ik heel benieuwd voor welke 9 karaat sieraden jij gaat!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..