Yes, earcuffs! We hebben weer hele leuke nieuwe items en dit is er zeker een die je niet mag missen. Op het gebied van piercings wordt dit dé nieuwe trend komend modeseizoen!

Nieuw! Zilveren earcuffs

Piercings kunnen je outfit en je earparty helemaal afmaken, maar al dat piercen is niet voor iedereen weggelegd. Wil jij ook zo graag een heel oor vol bling maar durf je geen oorpiercings te laten zetten en vond je een tweede gaatje al spannend genoeg? Mocht dit het geval zijn, dan is er nu een hele fijne oplossing! We hebben het over de earcuffs! Deze leuke nep oorpiercings zet je makkelijk vast in je oor, zonder dat je een echte piercing hoeft te hebben.

zilveren earcuffs lucardi juwelier earcuffs bij lucardi 

Earcuffs hebben een stoere uitstraling en zorgen voor die extra shine bij de rest van je sieraden. Probeer ook zeker meerdere earcuffs met elkaar te combineren. Je hoeft het echt niet bij eentje te laten! Door meerdere earcuffs in te doen valt je earparty nog meer op. De nieuwe earcuffs in onze collectie zijn gemaakt van het materiaal zilver en komen ook met een goldplated laagje als je vaker goudkleurige oorbellen inhebt. De earcuffs zijn al verkrijgbaar vanaf €9,99 per stuk. Daarvoor kan je het wel een keertje proberen! En hou onze collectie in de gaten want we zullen zeker meer earcuffs gaan toevoegen in de toekomst! Welke earcuff is jouw favoriet?

earcuffs bij lucardi earcuffs lucardi juwelier

Piercing laten zetten bij Lucardi

Toch zijn wij naast de earcuffs ook helemaal weg van echte piercings. Wist je dat je bij Lucardi naast het schieten van oorbellen tegenwoordig ook oorpiercings kunt laten zetten bij heel veel filialen? We zetten oorpiercings op het vlakke gedeelte van het oor. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken! Als het rustig is in de winkel ben je meteen aan de beurt en kan je zo naar buiten lopen met je gloednieuwe oorpiercing. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over het piercen? Alle informatie vind je op deze pagina. 

We love piercings

Ben jij ook helemaal gek op al die piercings en maak je er elke dag een feestje van? We love it too en we kunnen er ook geen genoeg van krijgen. Lucardi heeft daarom genoeg mooie piercings voor je oor, maar ook voor neus en navel! Neem snel een kijkje in onze piercings collectie en maak jouw look helemaal af.


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..