Shopping Days: 20% extra winkelwagenkorting op alles.* Shop nu!

Naamkettingen, armbanden met gravure, ringen met initialen: gepersonaliseerde sieraden zijn ontzettend populair! Dit is een trend die je al een tijdje voorbij ziet komen en de komende modeseizoenen ga je deze trend blijven zien. Bij Lucardi vind je nu een groot aanbod aan sieraden die te personaliseren zijn. De sieraden zijn verkrijgbaar in twee materialen: zilver en staal. Daarnaast hebben we nu ook enorm veel varianten die beschikbaar zijn met een laagje roseplated of goldplated. Lees verder voor inspiratie!

Ketting met letter

Zoek je een ketting met je eigen initialen of met een initiaal van iemand die belangrijk voor je is? Kijk dan een hier! Tegenwoordig zijn ze niet alleen beschikbaar met 1 initiaal, maar hebben we ook varianten voor meerdere initialen, of zelfs met zirkonia stenen. Als je liever geen ketting draagt, dan hebben we ook nog enkele ringen, oorbellen en armbanden met initialen.

Naamsieraden Lucardi letter armband

Naamketting

Wat dacht je van je eigen naamketting? Dan wordt kiezen nog best lastig, want we hebben inmiddels enorm veel varianten. Denk hierbij aan alle verschillende lettertypes die we aanbieden en verschillende symbolen waarin jij je naam kan laten verwerken, bijvoorbeeld in een hart of open cirkel vorm. Ook hebben we varianten met zirkonia stenen en we hebben sinds kort zelfs Arabische naamkettingen.

Naamketting goldplated 

Sieraden graveren

Of wil je toch liever een sieraad laten graveren? Dat kun je niet alleen bij kettingen, maar ook bij armbanden, ringen, oorbellen en horloges. Lekker opvallend aan de buitenkant, of wat subtieler aan de binnenkant van een sieraad. Kortom, voor ieder wat wils. Daarnaast kun je bij gravures veel meer dan alleen je naam laten graveren. Bijvoorbeeld een afkorting, quote, datum en we hebben zelfs symbolen waar je uit kan kiezen. Denk er wel aan: hoe kleiner het plaatje om te graveren, hoe minder tekst erop past! Anders is het natuurlijk niet meer te lezen.

Ook hebben we varianten waar je fotogravures of vingerafdrukken in kan laten graveren. Hiermee maak je het helemaal bijzonder! Kies een foto of vingerafdruk die belangrijk voor je is, en draag hem voor altijd met je mee.

Let op! Gepersonaliseerde sieraden hebben een langere levertijd dan een reguliere bestelling. Gravures hebben een levertijd van 2-3 werkdagen en speciale bestellingen zoals een naamketting 3-4 weken. Je moet misschien even wachten maar dit is het helemaal waard! Gepersonaliseerde sieraden worden speciaal voor jou gemaakt en kunnen daarom niet geruild worden.


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..