Op de redactie van Lucardi krijgen we met enige regelmaat nieuwe sieraden onder ogen, en zoals je waarschijnlijk wel kunt voorstellen gaat ons hart sneller kloppen van zoveel moois!

Nu moeten we toegeven dat ons hartje nog een stukje sneller ging kloppen bij het zien van de nieuwste Guess bangles toevoeging aan onze collectie. We konden daarom ook niet wachten om middels deze blog onze nieuwste Guess armbanden te laten zien, want yes, wij zijn fan!

Misschien ben je al bekend met onze Guess collectie, misschien nog niet.. maar eerlijk is eerlijk, ook de nieuwe collectie is stijlvol en classy. Wat deze collectie zo aantrekkelijk maakt, is het gemak waarmee je deze armbanden combineert met andere armbanden! Let’s go for the armparty!

Guess bangle triangle
Een leuke variant op de huidige Guess bangles zijn de triangle modellen. De triangle vormen in de bangle geven een speels effect, vooral wanneer de armband gecombineerd wordt met andere sieraden. Hier bij Lucardi combineerden wij de triangle armbanden bijvoorbeeld met de Regal mesh horloges en smalle armbandjes. 

Guess armbanden Quotes
Onze huidige collectie bestond uit een aantal bangles met onder andere leuke zinnen als ‘Forever & Always’ en ‘Believe in Yourself’. Omdat deze zinnen zo aansloegen, zaten we boordevol inspiratie om nog een aantal mooie quotes te laten graveren in de Guess armbanden. Met trots kunnen we laten weten dat we een leuke quote toevoegen aan het rijtje: ‘Dream without Fear’. Daar hebben we overigens niet lang over hoeven nadenken, het zou zomaar een mooi levensmotto kunnen zijn! 

Kristallen Guess bangles
Lucardi zou Lucardi niet zijn als we er een beetje shine en sparkles aan toe zouden voegen. Als je namelijk een armparty wilt creëren, dan doen we het meteen goed! Deze bangles zijn iets dunner en zijn prachtig afgezet met kristallen steentjes. Verkrijgbaar in goudkleurig en rosékleurig! 

Kortom, weer een leuke aanvulling op de collectie en misschien nog wel leuker om cadeau te geven om iemand een steuntje in de rug te geven (quote), als cadeautje tijdens de feestdagen (sparkles!) of als extraatje voor jezelf.. omdat je er een eerste werkweek op hebt zitten of omdat je nodig een aanvulling op je sieradendoos wilt hebben. Let’s put the bangles in the (shopping)basket!  


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..