In de nieuwe rubriek ‘Behind the scenes’ geven we een inkijkje in het leven van een Lucardi medewerker! Wat komt er allemaal kijken bij de verschillende functies bij Lucardi? Vandaag lopen we een dagje mee met een medewerker van onze klantenservice afdeling!

Elke dag op de klantenservice afdeling van Lucardi is anders, maar staat iedere dag in het teken van jullie! Als klantenservice zijn we namelijk iedere dag bezig om jullie te helpen met het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen! ’S ochtends komen we met het gehele team bijeen, om te bekijken hoeveel vragen er van jullie zijn binnen gekomen en wie op welke post gaan zitten voor de dag.

Naast dat we proberen jullie zo snel mogelijk en goed mogelijk proberen te helpen met de problemen die opspelen, proberen we daarnaast ook uit te vinden hoe ze soms ontstaan want: voorkomen is beter dan genezen! Zo houden we bijvoorbeeld ook bij hoe vaak onze winkels worden benoemd in mailtjes en wanneer er een patroon begint te ontstaan, nemen we contact op met de winkel om te kijken of we kunnen achterhalen waarom. Dit alles doen we zodat jullie altijd, in iedere winkel in Nederland, een positieve en fijne ervaring met ons hebben!

En wat zijn dan de meest voorkomende vragen die worden gesteld op een doorsnee dag? Vaak zijn jullie nieuwsgierig naar wanneer een bestelling wordt afgeleverd! Ook komen er regelmatig vragen binnen over populaire producten, met de vraag wanneer ze weer besteld kunnen worden. Want sommige mensen kúnnen gewoon niet wachten ;). Daarnaast merken we ook op dat jullie steeds vaker vragen hebben over het schieten van een tweede gaatje, wat ook gewoon kan bij Lucardi vanaf al 9,99! Kortom: de meest uiteenlopende vragen die we met veel plezier voor jullie beantwoorden!

Een dag op de klantenservice bij Lucardi is dus iedere dag weer anders! Maar juist daardoor is het werk nooit saai en het allermooiste: je bent als medewerker de gehele dag bezig met het helpen van de leukste mensen, namelijk jullie! 

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..