Ben jij er benieuwd naar hoe het er op het hoofdkantoor van Lucardi aan toe gaat? Deze blog doet een bladzijde open uit het dagboek van Lucardi. Deze keer over de afdeling vormgeving: een groep gezellige meiden die zorgen voor alle beeldcommunicatie van de juwelier…

(HO HO HO) Merry Monday

De week begint goed op de afdeling Vormgeving, met een gezellig kletspraatje over het weekend, maar al snel moeten de vormgeefsters aan de slag: er is zoveel wat gedaan moet worden! Hoewel het nog heel ver weg lijkt staat bij Lucardi Sinterklaas en Kerst alweer bijna voor de deur. De dames zijn druk bezig met het maken van de folders die in november/december in de brievenbussen vallen!

Treat Tuesday

Tuesday’s their favourite! Hoewel er hard gewerkt wordt aan onze nieuwste homepage van de website, op dinsdag,  kijkt de afdeling stiekem al uit naar 12 uur. Dan is het tijd om met de hele groep te gaan lunchen met een heerlijk luxe broodje, bij een gezellig restaurantje in de buurt!

Social Wednesday

Op woensdag is het time for social media! Want ook onze facebookpost worden door de afdeling vormgeving gemaakt. De meiden kiezen leuke producten uit op onze websites en maken er een Lucardi-style post van. Daarbij is er op de woensdag ook een shoot aan de gang waar twee meiden alle cute en stijlvolle foto’s voor instagram maken. Volg je ons nog niet op facebook of insta? Dan wordt ’t eens tijd! ;)Creative Thursday

Elke dag in het leven van een vormgeefster is creatief, maar af en toe wordt er op donderdag wel een hele leuke opdracht gegeven bij Lucardi. Dan wordt er verteld dat er nieuwe producten zijn ingekocht, waar de vormgeefdames beelden, een logo en een naam voor moeten verzinnen. Dit is echt teamwork! Door middel van veel proberen, overleggen en lekker brainstormen zijn ze al op heel veel mooie concepten gekomen!

Photoshoot Friday

Yeah photoshoot time! De voorbereidingen voor deze dag zijn al weken aan de gang: het zoeken van de juiste kleding, regelen van de modellen, make-up artist en natuurlijk fotograaf. De meiden van vormgeving houden het allemaal in de gaten. Want zíj zijn degene die alle foto’s die vandaag worden gemaakt moeten gebruiken in de folder, het magazine, de website en op de social media-uitingen! So, let’s make some nice pics! 

Benieuwd naar wat onze vormgeefsters allemaal maken? Bekijk hier ons online magazine, onze facebook en instagram


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..