50% korting op alle 14 karaat en diamant sieraden t/m 18 april. Shop Nu!

 

Ben jij ook al helemaal weg van de nieuwe sieraden met geboortesteen? Ze zijn populair en wij snappen dat wel! Er is veel keuze, kleur en de steen maakt het accessoire helemaal af. De stijlvolle armbanden, ringen, kettingen en oorbellen kunnen bij elke look. Bij Lucardi koop je zilveren sieraden met geboortestenen, of een zilveren variant met een goldplating. Perfect voor iedereen dus!

Sieraden met geboortesteen: Shop ze bij Lucardi

Wist je dat elke maand een eigen kleur en steen heeft? Zo heeft de geboortesteen januari bijvoorbeeld een rode kleur van de steen Garnet, en is de geboortesteen december blauw van de steen Blue Topaz. Het is natuurlijk ook erg leuk om de sieraden met elkaar te matchen. Zo draag je jouw geboortesteen als een mooi setje! En is het niet mooi om de geboortesteen van jezelf én van een vriend, zus of moeder te dragen? Hieronder vind je welke kleur en steen bij jouw geboortemaand hoort.

 

Wat is mijn geboortesteen?

Misschien vraag je je af: wat is mijn geboortesteen? Dat is erg makkelijk terug te vinden in onderstaande tabel. Bij elke geboortemaand hoort een specifieke geboortesteen. Vind jij eigenlijk een andere maand mooier, of wil je de geboortemaand van iemand anders dragen? Dat is natuurlijk ook een optie. Ga voor wat jij graag wilt! Daarnaast is het natuurlijk ook een prachtig geschenk aan voor een moeder en pasgeboren kindje. Kies de geboortemaand van de baby, moeder, of allebei. Een echt persoonlijk cadeautje!

wat is mijn geboortesteen? lucardi

Geboortesteen december

Wil jij het perfecte setje creëren voor de feestdagen? Ga dan voor de geboortesteen oorbellen, ringarmband en ketting in de kleur van deze geboortemaand. Gek op goud? Geen probleem! Dit mooie setje is er in het zilver, maar er is ook een goudkleurige variant. Deze zijn van het materiaal zilver, maar zijn bedekt met een goldplating.

Zo maak je een birthstone sieraad extra persoonlijk!

Naast dat de birthstones al erg persoonlijk zijn kun je er toch nog een eigen persoonlijke touch aan geven door jouw favoriete geboortesteensieraad te laten graveren. Zo kun je dus ook de birthstone van iemand anders dragen met een bijpassende tekst of naam erbij. Hoe leuk is dat! De sieraden zijn er in het zilver en goldplated, dus voor iedereen makkelijk te combineren.

Waar wacht je nog op? Check onze gehele Birthstones collectie!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..