Shop alle zilveren sieraden met de actie 2+1 gratis. Shop nu!

Een cadeau waar je elke man of vrouw blij mee kan maken is een horloge! Je kunt het een horloge cadeau geven voor een verjaardag, jubileum, tijdens een feestdag of op een ander speciaal moment. Een investering in een horloge is nooit verkeerd.

De horloges van Casio staan bekend dat ze tijdloos zijn. Casio heeft als filosofie om producten te maken die de kwaliteit van het leven verbeteren. Zo begonnen ze eerst met het welbekende Casio rekenmachine waarop in 1974 het eerst polshorloge volgde. Tegenwoordig heb je de Casio horloges in verschillende soorten en maten voor man en vrouw.

Welke Casio horloges zijn er?

Lucardi heeft een uitgebreid assortiment met uiteenlopende materialen zoals leer, staal, kunststof siliconen en stof. De horloges hebben allemaal een andere uitstraling. Zo kan je een Casio horloge hebben met een chronograaf, wereldklok, timer, stopfunctie en een automatische kalender. En er is ook nog verschil in digitaal en analoog. Casio heeft horloges die bij iedereen passen, van klassiek tot stoer en retro.

Retro horloges

De meest populaire horloges van Casio zijn de retro horloges. Casio horloges zijn bekend geworden doordat zij de allereerste quartz horloges maakten met LCD-scherm, dat maakte ze superpopulair in de jaren '70. Lucardi heeft een uitgebreid assortiment met veel verschillende Casio horloges met een retro look! De Casio horloges zijn of volledig waterdicht of spatwaterdicht.  Ze lopen van 3 ATM tot 20 ATM, waarbij 3 ATM betekent dat het horloge spatwaterdicht is en 20 ATM betekent dat je tot 40 meter diepte kunt duiken. 


 

Hoe draag je een Casio horloge?

Casio horloges zijn perfect om je look aan te passen naar het gewenste omstandigheden. Heb je een casual look? Combineer je horloge dan met een of meerdere armbanden, zo wordt je look van de dag wat speelser.

De horloges van Casio hebben zijn zelf al een subtiele eyecatcher. Ga je meer voor een klassiekere of rustige look, dan is het horloge alleen voldoende. Natuurlijk is een mooie ring of ketting nooit verkeerd om je outfit helemaal af te maken!

Wist je dat je al een Casio horloge kan scoren vanaf €19,90? Echt voor iedereen dus!

 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..