Shop alleen vandaag nog met 14% extra korting op bijna alles! Shop Nu!

Yes, we mogen het eindelijk zeggen. Lucardi komt binnenkort met bijzondere nieuwe sieraden en wij weten zeker dat dit een favoriet gaat worden. Benieuwd? Wij verklappen alvast een klein tipje van de sluier.

 

Dé sieradentrend van het najaar

Moonlight Gemstones, de trend voor dit najaar. Deze opvallende nieuwe sieradentrend heeft een echte edelsteen met elk een eigen betekenis en energie. Jij kiest dus zelf welke het beste bij jou past. De kleuren zijn subtiel, maar ook als je wilt opvallen is er genoeg keus. Maak jouw look af met een ring, armband of in de vorm van een setje. Jij maakt er je eigen feestje van met de nieuwe Moonlight Gemstones.

 

De edelsteen

Naast het feit dat wij gek zijn op edelstenen, kunnen de Moonlight Gemstones ook de juiste energie geven die je nodig hebt. De Moonlight Gemstones komen er in zes verschillende kleuren met allemaal een andere betekenis. Bekijk goed welke Gemstone er het beste bij jou past, of verras iemand die wel wat positieve energie kan gebruiken. 

 

Coming soon!

De Moonlight Gemstones zullen snel verkrijgbaar zijn bij Lucardi. Ben jij ook zo benieuwd hoe deze Moonlight sieraden eruit zullen zien en welke energie er bij jou past? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief https://bit.ly/32knmV6 en blijf op de hoogte van het laatste nieuwtjes en acties. 

 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..