Help! Je hebt over een paar dagen een verjaardag op de planning staan maar je hebt totaal geen inspiratie om het juiste cadeau te vinden. Herkenbaar? Geen paniek. Bij Lucardi hebben we de Lucardi Giftfinder die je uit de brand helpt! In een paar klikken vind je het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid! 

Het invullen van de wensen
We kunnen natuurlijk veel leuke cadeau-ideetjes geven, maar om het perfecte cadeau te vinden stellen we je een paar vragen voor wat meer info. Zo zijn we enorm benieuwd voor wie het cadeautje is: voor een man, vrouw of voor een jonger persoon? Ook is het handig om aan te geven wat jouw budget is, zodat we niet te gek gaan doen. ;) Ga je bijvoorbeeld voor iets kleins tot 10 euro, of ben je op zoek naar een duurder cadeautje? Na het invullen van deze basisvragen komen de eerste cadeautjes al in de giftfinder tevoorschijn! Mocht het perfecte cadeautje er op dit moment nog niet uit komen, dan zijn er nog meer vragen die je kunt om je verder te helpen! Het invullen van alle vragen is niet verplicht, dus maak je geen zorgen over een hele waslijst aan vragen! ;)

Vervolgens kunnen we wat meer richting geven aan de zoekopdracht: draagt de cadeauontvanger bijvoorbeeld veel zilver, goud, rosé of gaat hij/zij eerder voor zwart gekleurde sieraden? Daarnaast kun je kiezen uit sieraden met of zonder steentjes en maken we onderscheid tussen een sieraad of horloge. Last but not least: je kunt de zoekopdracht als laatste specificeren door te kiezen welk materiaal het beste bij deze persoon zou passen: zilver, staal, goud, diamant of 9 karaat goud. 

 

Hieronder zie je een video hoe je deze giftfinder heel gemakkelijk kunt gebruiken:


Met al deze vragen beantwoord, komen er altijd enkele sieraden of horloges naar boven die voldoen als leuk cadeautje! Er is keus genoeg! Welk sieraad zou jij het liefste cadeau geven?  


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..