Ja het is weer zo ver, het zonnetje schijnt en de temperaturen lopen op… Zomer!

Juist in deze tijd kiezen veel mensen er voor even lekker op vakantie te gaan nu het schoolvakantie is of juist om nóg mooier weer op te zoeken.

Op vakantie gaan kan natuurlijk op veel manieren, met het vliegtuig, de auto of zelfs met de boot. Hoe jouw vakantie ook begint, je wilt natuurlijk een perfecte reisoutfit hebben vanaf dat één! Voor jouw ideale reisoutfit hebben we een paar items die je niet thuis wil laten deze zomer!

Enkelbandje
Het enkelbandje is misschien wel het meest zomerse sieraad dat we hebben. Deze wordt vooral gedragen wanneer de kortere broekjes, rokjes en jurken aan gaan en is daarom ook een perfecte aanvulling op jouw reisoutfit! Een enkelbandje geeft een instant summer feeling vanaf de eerste dag dat jouw reis begint. Je kan kiezen uit super leuke exemplaren in verschillende kleurtjes en stijlen. Heb je jouw favoriet al gevonden of kan je nog niet zo goed kiezen? Goed nieuws, je kan ook heel leuk een paar enkelbandjes met elkaar combineren!

Bali sieraden
Veel mensen gaan bij hun reisoutfit voor iets lekker comfortabels wat er toch nog leuk uit ziet. Een perfecte aanvulling van je comfy outfit zijn de Bali sieraden die heel subtiel gedragen kunnen worden maar toch lekker zomers zijn. Je kan alleen een leuk Bali kettinkje dragen of het zo gek maken als je maar wilt en allemaal mooie glimmers om hangen. Én extra handig, alles wat je om hoeft hoef je niet meer in je koffer mee te nemen

Haarsjaaltje
Een laatste zomerse trend die we vooral dit jaar weer heel veel terug zien komen zijn de gekleurde sjaaltjes in het haar. Op deze manier geen je ook een simpele outfit net wat extra kleur én daarbij houden deze fashionable sjaaltjes heerlijk je haar uit het gezicht tijdens de reis!

Weet je al met welke accessoires je jouw ideale reisoutfit af maakt of kan je niet echt kiezen? Je kan ze natuurlijk ook allemaal combineren! De leukste enkelbandjes, Bali sieraden en haarsjaaltjes shop je natuurlijk bij Lucardi!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..