Hij is er weer, onze favoriete goedheiligman Sinterklaas! Vol spanning wachten we ieder jaar weer  wat voor leuks er nu weer in onze schoen zit en wat we met pakjesavond krijgen. Maar... die Sint kan ook wel wat hulp gebruiken,  want zoveel cadeautjes rondbrengen is niet niks! Daarom hebben we de leukste cadeautjes, voor je op een rijtje gezet. Zodat jij óók je familie blij kunt maken met de stoerste, mooiste en schattigste Sinterklaascadeautjes!  

Schoencadeautjes onder de 10 euro

Een liedje zingen bij de open haard, een bakje water voor het paard en misschien wel een tekening voor de Sint. Een schoen zetten is hartstikke gezellig en ook de cadeautjes die je kunt kopen zijn super leuk. Er zijn al schoencadeautjes onder de 10 euro! Stoere stalen ringen en armbanden voor jongens en schattige  sieraden voor meisjes, boordevol kleur en kristal.  Je vindt bij Lucardi sieraden in de vorm van dieren, hartjes, bloemetjes en veel en veel  meer! Vol verwachting klopt ons hart... 

De mooiste cadeautjes voor pakjesavond

Op 5 december wordt er altijd hard op de deur gebonsd en vol spanning en blijheid afgewacht wat er nu weer in de zak van Sinterklaas zit. Pakjesavond is één en al gezelligheid! En hieronder staan de leukste cadeautjes voor als het ‘heerlijk avondje’ is gekomen. Voor de jongens vindt je stoere horloges, de meisjes allerlei sieraden met lekker veel bling. Maar ook de dames mogen met pakjesavond natuurlijk niet vergeten worden. We hebben complete cadeausets, stijlvolle ringen, maar ook armbanden die je kunt laten graveren! How cute?!  

Nog meer Sinterklaas inspiratie? Kijk dan op deze pagina voor de leukste Sinterklaascadeaus.  Hoor wie shopt daar kinderen! 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..