30% korting op alle 9 karaat, zilveren & stalen sieraden* Shop nu!

Het festival seizoen is inmiddels in volle gang. Om het feest optimaal te beleven, is een leuke festival outfit natuurlijk van belang! Maar hoe maak je deze outfit compleet af in festival stijl zonder te veel geld uit te geven aan accessoires? In onderstaande blog laten we je diverse festival looks zien die volledig zijn afgestyled met onze fijn geprijsde sieraden van Lucardi! 

Ben je dol op kant en mag je outfit wat stoerder? Ga dan voor een festival look met een kort spijkerbroekje, zwarte bh of croptop met daarover een kanten topje met korte of langere mouwen. Maak je outfit af met bijpassende festival sieraden zoals deze perfecte ketting met een bliksemschicht en een earparty met stoere ear cuffs met elkaar te dragen. Door deze festival sieraden te combineren met je zwart gekleurde festival outfit, laat je de sieraden extra opvallen. De zilveren of gouden kleur steekt tegenover je zwarte outfit af. Hierdoor steel je de show met je festival accessoires van Lucardi! 

Zilveren bliksem ketting Schakelketting Earcuffs

Hou je van een wat vrouwelijkere, bohemian look? Ga dan voor een kimono met franjes en suède laarzen als uitgangspunt voor je outfit! Houd de rest van je festival outfit simpel en pak volledig uit met de festival sieraden van Lucardi. Ga bijvoorbeeld voor een kralen armband, een enkelbandje of sieraden met schelpjes om je festival look die extra bohemian stijl te geven. Vergeet natuurlijk ook niet de minimalistische ringen te combineren met wat simpele ringen met symbolen zoals een hartje of een sterretje.

Schelpenketting Ster oorbellen Enkelbandje

Hou je van ervan om te spelen met kleur in je festival outfit? Kies dan voor een zomerse felle boventop kleuren zoals roze, geel, oranje en paars. Match deze met een beige, witte baggy broek om je festival look af te maken. Laat deze festival look extra opvallen door accessoires te dragen die je outfit accentueert. Mix en match diverse sieraden met elkaar zoals deze stoere statement kettingen van Camille. Tot slot is je festival outfit pas compleet met een kleurrijke zonnebril met een koord, zodat je je bril niet kwijtraakt tijdens het dansen.  

Schakelketting  Ovaal horloge

Welke van de drie festivaloutfits is jouw favoriet? 


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..