De leukste kindersieraden voor Sinterklaas

De leukste sinterklaascadeaus zijn misschien wel de kindersieraden. Een mooi zilveren ringetje of prachtige oorbellen, hier kun je ieder kind gelukkig mee maken. Lucardi helpt je met alle liefde bij het vinden van het perfecte schoencadeautje! Lees verder en laatje inspireren door onze sinterklaas cadeau ideeën.

Gepersonaliseerde kids sieraden

Hoe maak je sinterklaascadeaus specialer dan met een gepersonaliseerde touch? Sieraden kun je op verschillende manieren persoonlijk maken. Ga dit jaar bijvoorbeeld voor een kindersieraad met initiaal in plaats van een chocoladeletter. Maar ook een naam of boodschap laten graveren in een sieraad maakt het extra leuk om cadeau te geven en zorgt dat het een cadeau is waar de kids lang plezier van zullen hebben. Hier vind je onze top 3 gepersonaliseerde kindersieraden:

Kinder armbandje met plaat Letteroorbellen met kristal voor kinderen Zilveren letterketting voor kinderen

Unicorn accessoires

Ook voor een kleiner budget kan je de leukste (schoen)cadeautjes vinden bij Lucardi. Zo hebben we nu een unicorn collectie vol met leuke accessoires, van haarspeldjes tot een sleutelhanger. En deze collectie vind je al een leuk cadeautje vanaf 2,99 maar kan je ook gaan voor iets groters zoals een rugtas in unicorn stijl! Ook uit deze collectie hebben we een paar van onze favorieten op een rij gezet:

Unicorn haarspeldje Unicorn pen Unicorn sleutelhanger

K3 collectie

Heb jij een K3-fan in huis? Dan is onze K3 collectie perfect als (schoen)cadeautje! Deze zilveren sieraden zijn er in verschillende uitvoeringen en verkrijgbaar in ringen, armbanden, kettingen en oorbellen. Genoeg keus dus! Met deze collectie kun je gemakkelijk setjes maken. Ga je voor de regenboog uitvoering of toch liever voor de zilveren sieraden? Waar je ook voor kiest, het zal zeker een bij gezichtje opleveren! Onze favoriete items uit deze collectie? Die vind je hier:

K3 bedelarmband voor kinderen Oorringen K3 voor kinderen K3 kinderketting

Disney collectie

Deze sieraden hebben een magische werking op de kleintjes. Een Disney sieraad laat elk kind namelijk sprankelen van geluk! Met onze nieuwe Disney collectie zit je dus gebakken. En wil je het persoonlijk maken? Ga dan voor de Disney sieraden met een birthstone. Je kunt zelf de steen kiezen die hoort bij de geboortemaand van jouw kleintje. Hoe bijzonder is dat?! En het leuke is, er is keus uit verschillende Disney figuurtjes. Wat ons betreft een heel geslaagd sint cadeau voor de kids! Hieronder laten we vast drie populaire Disney sieraden zien:

Disney armband Disney birthstone oorbellen Disney frozen ketting

Cadeausets

Een cadeauset alleen leuk voor volwassenen? Wat ons betreft niet! Bij Lucardi hebben we verschillende cadeausets speciaal voor de kleintjes. En hoe toevallig… de cadeausets passen perfect in een schoentje. Ze zijn verkrijgbaar als sieradensets of in combinatie met een horloge, zowel geschikt voor jongens als meisjes. Benieuwd naar onze cadeausets voor kids? Je vindt ze hier:

Zilveren paarden cadeauset voor kinderen Cadeauset voor jongens Unicorn sieradenset

Heb je nog niet genoeg inspiratie voor een sinterklaas cadeau? Neem dan eens een kijkje op onze website en laat je inspireren door onze sieraden voor kinderen of de horloges voor kinderen! We helpen je met alle liefde.


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..