De Super Sale is weer van start! Een hoop van onze sieraden gaan voor een nóg mooier prijsje in de verkoop! Maar omdat er zoveel sale is, is het logisch dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom bespreken we vandaag de leukste sale artikelen uit de Super Sale!

Don’t believe it, just watch!
Horloges zijn niet alleen mooie accessoires, maar ze hebben ook nog eens een functie om je bij de tijd te houden! Voor de fans van goudgekleurde sieraden zijn de horloges van Nouveau Vintage, die nu in de sale zijn al vanaf 9,99! Toch meer een fan van zilver? Dan zijn de horloges van Colours by Kate geschikt voor je armparty! Diverse kleurtjes met zilveren (en andere kleuren kasten) zijn namelijk ook in de sale voor maar 9,99 per stuk!

Bring on the bling!
Of ben je meer een liefhebber van opvallende sieraden met mooie stenen? Ook dan is er genoeg leuks in de sale te vinden! Zoals mooie zilveren ringen vanaf slechts 9,99! Daarnaast hebben we ook een aantal mooie diamanten ringen met een fijn prijsje van 99,99 per stuk, waarmee je ook geheid de show steelt! 

Zoals je leest is er genoeg te shoppen in onze Super Sale! Tijd om je sieraden winterproof te maken en te gaan stralen in deze koude maanden! Sla snel je slag, want op = op! 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..