Er is weer een nieuw seizoen aangebroken en dat betekent dat we weer nieuwe inspiratie met jullie delen. Welke sieraden draag je bij jouw najaarsoutfit? Welke sieraden zijn helemaal hot & happening? Wij vertellen je het in deze blog!

Bedelarmbandjes

Wie is er niet gek op? De armbandjes die helemaal passen helemaal bij wat jij leuk vindt. Ben je gek op reizen? Dan kan je kiezen voor het bedelarmbandje met een vliegtuig, namelijk ons travel armbandje. Of ben je gek op symbolen en religie? Dan is het symbols bedelarmbandje helemaal jouw ding. Er is keus genoeg! En nog een leuke tip: Bij onze Charms collectie vind je ook bijpassende oorbellen en kettingen met dezelfde bedels! Dan kan jij jouw outfit helemaal compleet maken.

lucardi bedelarmbandjes lucardi armbandjes

Ringen met betekenis

What does it mean? Hoe meer betekenis een sieraad heeft, hoe specialer. De perfecte collectie met veel betekenis is onze Moonlight Gemstone collectie. We love it! Deze collectie is bezet met echte edelstenen die elk een eigen betekenis hebben. Kies de edelsteen die bij jou past! De hele collectie is in goud en zilverkleurig te verkrijgen en past dus in elke collectie thuis! Heb je behoefte aan meer steun & kracht, kies dan bijvoorbeeld voor de Black Onyx edelsteen. Bekijk onze hele Moonlight Gemstone collectie! Benieuwd naar alle opties? Hieronder zie je de verschillende sfeerbeelden en alle edelstenen die Lucardi in de collectie heeft. 

sieraden met edelsteen

lucardi sieraden met edelsteen  ringen met edelsteen lucardi

Stalen schakel sieraden

Wij zijn gek op schakels! Ze zijn weer hélemaal terug, misschien heb je nog een paar schakelsieraden ergens liggen die je niet meer draagt. Pak ze er dan maar weer bij, want het matcht fantastisch met andere leuke sieraden. Schakelsieraden worden vaak ook als statement sieraad gedragen, combineer ze daarom niet met te drukke andere sieraden. Zo houd je een mooi balans in je outfit.

lucardi schakelarmband

Weet jij al wat je gaat dragen deze herfst, en welke sieraden je hierbij combineert? Naast de trends die wij hebben genoemd zijn er nog veel meer mogelijkheden! Wil jij alles zien? Check dan onze site of laat je inspirerent op onze Instagram pagina


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..