Bel & Bestel! Haal je bestelling op in de winkel.

Een diamant kan jarenlang meegaan: een prachtig juweel om in je collectie te hebben!

Wist je dat diamant van het Griekse woord adamas komt, wat onverslaanbaar betekent? Eigenlijk een hele logische betekenis, want diamant is letterlijk onverslaanbaar – het is het hardste materiaal wat in de natuur voorkomt.

Uiteraard ligt de prijs van een diamanten sieraad, bijvoorbeeld een mooie diamanten ring, gemiddeld gezien hoger dan andere sieraden. Daarom houdt onze inkoopafdeling zich dagelijks bezig met het vergelijken van de kwaliteit-prijs verhouding van de diamanten ringen, zodat wanneer je van plan bent een mooie diamanten ring te kopen, je zeker weet dat je een prachtige ring aanschaft tegen de juiste prijs. 

 

Put a ring on it

Mocht je nog niet bekend zijn met onze diamanten ringen collectie, dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje in onze webshop te nemen. Je vindt op de website diamanten ringen in verschillende prijsklassen, dit heeft alles te maken met het diamant gewicht, de zuiverheid en het aantal diamanten. In een van onze vorige blogs vertellen we alles over diamanten: over het diamant gewicht, de zuiverheid en het aantal diamanten. De diamanten ringen bij Lucardi zijn verkrijgbaar in geelgoud, witgoud, roségoud en bicolor.

 

Choose your favorite

Een steeds populairder segment zijn de witgouden diamanten ringen. Witgoud wordt gemaakt door zowel een mix van goud met palladium of nikkel, of het voorwerp te bedekken met een laagje rodium. De witgouden ringen vind je al in het assortiment vanaf €99,99, en zijn bewerkt met verschillende hoeveelheden diamanten. Deze ringen kun je overal goed mee combineren!

Andere populaire modellen zijn de geelgouden ringen, verkrijgbaar in vele soorten en maten. De geelgouden ringen zijn al verkrijgbaar vanaf €99,99 en veel modellen zijn in zowel witgoud als geelgoud verkrijgbaar.

Aangezien diamanten ringen waarschijnlijk niet zomaar een aankoop zijn en je wellicht wat meer advies hierover zou willen hebben, is het altijd mogelijk om in een van onze winkels meer advies over het sieraad te krijgen. Onze medewerkers kunnen jou voorzien van advies over wat het karaat aantal zegt over de ring, en wat de zuiverheid, kleur en slijpvorm zeggen over de ring. Overigens krijg je bij onze diamanten ringen altijd een diamant certificaat, dit is een identificatiebewijs voor de echtheid van een diamant. Zien we jou binnenkort in een van onze winkels?


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..