In deze nieuwe, terugkomende rubriek bespreken de editors van Lucardi online hun favoriete it-pieces uit de collectie van Lucardi Juwelier! Vandaag de editor picks van Lisa, de online marketing stagiaire.

Zelf ben ik een enorme liefhebber van sieraden en maak er dan ook altijd mijn outfit mee af. Wanneer ik eens vergeet 

mijn ringen om te doen voel ik me de gehele dag onwennig omdat ik merk dat er iets ontbreekt, haha!

Om te beginnen draag ik een armband die ik nooit afdoe, tenzij het verplicht is zoals bijvoorbeeld bij de security check als je gaat vliegen. Dit is een zilveren slavenarmband met gravure die ik van mijn moeder heb gehad toen ik naar het buitenland verhuisde. Omdat je deze armbanden kan personaliseren met gravure, is geen enkele armband hetzelfde. Daarom vind ik die armband zo leuk, omdat je het net zoals bij mijn exemplaar een persoonlijke touch kan geven!

Daarnaast draag ik vrijwel altijd een minimalistische ring met bolletjes om mijn wijsvinger, gecombineerd met een zilveren ring met witte zirkonia steen om mijn ringvinger. Ik hou wel van wat bling, maar toch kies ik liever voor een wat subtielere look. Door deze twee ringen met elkaar te combineren kan ik de minimalistische trend combineren met mijn liefde voor glitter en glam!

De minimalistische trend heeft stiekem mijn hart gestolen. Naast simpele ringen hou ik ook van classy maar plain horloges en subtiele armbandjes. Mijn favoriete horloge is er eentje uit de Slimline Collectie van Regal. Het horloge heeft een zilveren klokje met een dunner zwart bandje, wat overal bij te dragen is! Door deze te combineren 

met een minimalistisch armbandje van Guess en een armbandje met de levensboom van Sweet to Send, vormt deze combinatie de perfecte armcandy voor bij iedere outfit!

Doordat ik een koele ondertoon in mijn huid heb, kies ik eigenlijk automatisch voor zilverkleurige sieraden. Maar sinds kort ben ik ook verliefd geworden op bicolor sieraden die zilver en rosé combineren. Zo vind ik deze bicolor slavenarmband heel mooi voor de zomerdagen. Ook de giftset van Regal met een bicolor horloge is bij mij favoriet, omdat hij heel vrouwelijk en classy staat én een fijn prijsje heeft van 29,99.

Kortom: genoeg keuze voor iedereen dus! Of je nu houdt van de minimalistische trend of de voorkeur geeft om met sieraden glam toe te voegen aan je outfit, in het assortiment is voor ieder wat te vinden!  Daarnaast heeft Lucardi verrassende collecties en betaalbare prijzen, ook nog eens leuk voor de portemonnee dus! 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..