In deze nieuwe, terugkomende rubriek bespreken de editors van Lucardi online hun favoriete pieces uit de collectie van Lucardi Juwelier! Vandaag de editor picks van Elles, de online marketing coördinator.

Ik ben dus helemaal verliefd op de nieuwe collectie More Stories! Al sinds de collectie werd samengesteld door onze inkopers, was ik al een verlanglijstje aan het maken. En sinds vorige week zijn ze dan ein-de-lijk verkrijgbaar. Dus ik ben dit weekend dan ook meteen naar onze winkel in Rotterdam gegaan om van alles te passen en te shoppen. Missie geslaagd!

Wat ik zo leuk vind aan deze collectie is dat hij in lekker veel kleurtjes verkrijgbaar is, dus of je nu van zilver, rosé of goldplated houdt, je kiest jouw favoriet. Zelf kies ik eigenlijk altijd voor zilver, omdat dit het mooiste bij mijn huid staat. Maar ik heb een nieuwe kleur toegevoegd aan mijn (best uitgebreide) sieraden collectie. De nieuwe trend black plated is voor mij als black-addict een hele fijne toevoeging! En laat de collectie minimalistische sieraden van More Stories nu ook black plated in de collectie hebben. Je begrijpt, ik kon mijn geluk niet op.

De set minimalistische sieraden met staafjes ofwel bars als afwerking vind ik erg leuk. Zeker omdat je deze vormen ook lekker kunt mixen en matchen met andere figuurtjes, zoals de sterretjes.

Deze More Stories bar oorbellen in het zilver met chain, heb ik niet meer uitgedaan. En ik kreeg er super veel leuke complimentjes over!

En het mooiste van allemaal, ondanks dat het allemaal van echt zilver is gemaakt, hebben ze hele leuke betaalbare prijzen!

Ik ben bang dat ik binnenkort, toch weer even langs ga om nog wat van die toffe black plated sieraden te shopppen!

Betaalbare minimalistische sieraden van zilver

 

Mesh horloges

Een andere trend die eigenlijk in niemand zijn collectie kan ontbreken is ‘mesh’. Ik vind deze extra tof door het basic karakter van de horloges. Maar doordat de band net even wat anders is dan we de laatste jaren gewend zijn is het wel weer een verrassende look!

Bij Lucardi hebben we naast de ‘normale’ mesh horloges ook mini mesh horloges, voor als je van een iets minder groot klokje houdt.

Maar mijn horloges kunnen niet groot genoeg zijn, dus ik heb gekozen voor de grotere kast. De horloges zijn lekker licht en dragen super comfortabel. En het allerleukste is je shopt ze voor maar 29,99! Dus waarom kiezen?

 

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..