In  de rubriek Editor’s Pick bespreken de editors van Lucardi online hun favoriete pieces uit de collectie van Lucardi Juwelier! Vandaag de editor picks van Laura, de online marketeer.

De laatste tijd zijn er zóveel leuke nieuwe collecties binnengekomen bij Lucardi waar ik helemaal hebberig van word. Hoewel de stijlen van die sieraden erg uiteenlopend zijn heb ik een aantal pieces bovenaan mijn wishlist staan, die ik écht moet hebben.

Eigenlijk draag ik voornamelijk zilver. De sieraden die ik al heb, hebben een sentimentele waarde en die doe ik niet graag af… En tja, als je eenmaal all-the-way zilver bent, dan is het ook makkelijk om all-the-way zilver te blijven. Deze cuties zijn voor mij dus een echte aanwinst: oorbellen, armbanden en een ring met XO . De XO is een schattig symbool dat staat voor kisses (x) en hugs (o). Een setje die door de vormpjes iets extra bijzonders heeft, en een hele leuke prijs!  

Ook ben ik gek op de nieuwe horlogetrend die je nu zoveel ziet: mesh. Mijn oog is gevallen op één van onze nieuwkomers, de Donna Mae mesh horloges. Ik mix en MESH er op los en combineer graag zilver met een zwarte wijzerplaat, want hoe saai ook: I do love black! Om toch wat kleur toe te voegen aan een outfit is een gekleurd horloge ook wel héél erg leuk. Daarom moet je echt even een kijkje nemen bij de Clueless horloges, vooral de donkerblauwe met de veer op de wijzerplaat is mijn summer-musthave!

En dan iets heel anders:  hoewel mijn juwelenkistje voornamelijk gevuld is met zilver, merk ik dat ik steeds meer de beauty van goud begin te zien. Vooral de simpele sieraden zoals deze ketting met ringen en deze ketting met ster, daar ben ik fan van. En dit goud is ook nog eens ‘eerlijk’ en responsible! Als laatste kijk ik af en toe watertandend naar de 14 karaat gouden ring met diamant. Deze ring is in de vorm van een hartslag. Supercute, heel stijlvol en hoewel deze ring zeker een prijskaartje heeft, is het voor een gouden ring met échte diamanten een koopje.

Ben jij net zo fan van al deze sieraden als ik? Bekijk hieronder al mijn favorieten en shop ze voor leuke prijzen!  

 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..