In  de rubriek Editor’s Pick bespreken de editors van Lucardi online hun favoriete pieces uit de collectie van Lucardi! Vandaag de editor picks van Melanie, de online merchandiser van het online team.

Ik ben helemaal weg van minimalistische sieraden en dan vooral de gouden minimalistische sieraden. Ik wissel niet heel vaak van sieraden, dus ik vind het lekker makkelijk om sieraden te dragen die je voor elke gelegenheid kunt dragen. Naar je werk, maar ook sieraden die leuk zijn voor een feestje. Ik vind dit namelijk wel echt iets toevoegen aan je outfit en de persoonlijke verhalen achter sieraden die je hebt gekregen vind ik altijd mooi. Voor mij is het wel belangrijk dat de sieraden van goede kwaliteit zijn en niet snel verkleuren, juist omdat ik zo weinig 

wissel. 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Zo ben ik gek op layering en draag ik standaard twee gouden kettinkjes. Ik vind dat toch iets speelser overkomen en maakt de sieraden niet saai, ondanks dat ze zo minimalistisch zijn. Lucardi heeft een behoorlijk groot aanbod van minimalistische sieraden. Er zijn zoveel kettinkjes dat ik bijna niet kan kiezen, maar deze 14 karaat hartjes ketting en 9 karaat bar ketting zijn toch wel mijn favoriet. Je kan ze heel mooi combineren, omdat ze zo subtiel zijn. 


 

 

 

 

 

 

De collectie van More Stories is ook echt mijn favoriet. Zoveel moois voor zulke kleine prijsjes. Deze sieraden koop je ook gewoon wat sneller voor jezelf, omdat ze zo scherp geprijsd zijn. Je kan de collectie ook heel goed met elkaar combineren, omdat de sieraden zo minimalistisch zijn. Zoals deze goldplated armbandjes, die elkaar juist aanvullen als je ze combineert. Ik vind ze erg mooi bij elkaar staan. Zelf hou ik echt van goud, maar deze collectie is in verschillende kleuren verkrijgbaar, dus ook wanneer je niet van goud houdt is More Stories een echte aanrader! 

De mesh horloges vind ik ook echt de uitvinding. Zelf heb ik vrij dunne polsen en horloges draaien al snel rond om mijn pols. Maar de mesh horloges zijn echt ideaal hiervoor, je kunt ze namelijk precies afstellen op jouw armmaat. Nooit meer ronddraaiende horloges dus! De mesh horloges zijn een echt sieraad om je pols en maken je look helemaal af. Ik vind het bij horloges juist weer  erg leuk om te wisselen, omdat ik die toch elke avond weer af doe. Dan kan ik elke ochtend weer een passend horloge kiezen voor bij mijn outfit. De zwarte glitter Regal vind ik erg mooi. Dit horloge is namelijk weer net even anders en maakt je outfit lekker feestelijk! 

Als laatste echt nog dé musthave! Met de feestdagen komt er een nieuwe diamant ring in de collectie voor maar €100,-. Toen de inkopers de sampels aan ons lieten zien, was ik gelijk verkocht. Ik heb de dagen afgeteld tot de ring eindelijk in de collectie kwam. En nu staat deze ring toch echt wel bovenaan mijn wishlist!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..