Shop alle zilveren sieraden met de actie 2+1 gratis. Shop nu!

In  de rubriek Editor’s Pick bespreken de editors van Lucardi online hun favoriete pieces uit de collectie van Lucardi! Vandaag de editor picks van Tessa, de online marketeer van het online team.

Toen ik gevraagd werd om deze blog te schrijven, begon ik in gedachten al direct een lijstje te maken met sieraden die ik net aangeschaft heb of op m’n verlanglijstje heb staan. Als ik naar mijn assortiment aan sieraden kijk, dan zie ik voornamelijk zilver en goud terugkomen. In principe zou ik de gehele dag op de Lucardi website kunnen rondkijken om te bekijken welke sieraden ik graag nog zou willen toevoegen aan mijn collectie, maar ik ga proberen mijn favorieten kort en bondig hieronder te benoemen. 

Ik ga meteen beginnen met een collectie die direct mijn aandacht trok toen deze producten online kwamen te staan: De Bali Inspired collectie. Een aantal weken geleden is er al een sneak peek weggegeven op deze blog en inmiddels staan er een aantal hele leuke Bali sieraden online! Mijn meest gekochte sieraden zijn toch wel de ringen en de oorbellen, dus inmiddels staan onder andere deze leuke zilveren oorbellen online voor een heel leuk prijsje. Een ander setje wat ik gespot heb, zijn de ronde zilveren oorbellen met een geweldige vintagelook in combinatie met deze ronde zilveren ring

Laatst was ik opzoek naar een verjaardagscadeautje voor m’n nichtje van 14. Ik stuitte op onze minimalistische armbanden, die qua pasvorm perfect passen voor tieners. Aangezien de trend het combineren van sieraden is, besloot ik om drie minimalistische armbandjes aan te schaffen. Ik koos hierbij voor de zilveren armband met halve maan , een armband met een bar en een zilveren armbandje met een teken van een levensboom. Het bleek dat ik de juiste keuze had gemaakt, want m’n nichtje was er erg blij mee!

 

Welk artikel nog meer op mijn verlanglijstje staat? Ik zag laatst de More Stories horloges voorbijkomen, en deze zijn ook errúg pretty! Met een dun horlogebandje en een wat groter klokje hebben ze een heel speels contrast, en deze zijn verkrijgbaar voor een leuk prijsje. Ik denk dat jullie wel kunnen raden wat mijn nieuwe aankoop gaat worden.. :) 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..