Lucardi is een juwelier die altijd op zoek is naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Het openen van nieuwe winkels hoort daar ook bij. En er zijn inmiddels verspreidt over het hele land al 105 Lucardi filialen. Naast de openingen die we dit jaar in Maassluis, Maarsen en Etten-Leur hebben gehad is er de afgelopen weken hard gewerkt aan een nieuw filiaal in Hoorn!

Bij zo’n opening komt altijd best veel kijken, er moet een hoop geregeld worden om er voor te zorgen dat de geplande openingsdatum gehaald gaat worden. Na de bouwwerkzaamheden van de gloednieuwe winkel willen we een nieuw filiaal immers zo snel mogelijk openen.

Lekker shoppen voor nieuwe sieraden doe je natuurlijk in een lichte en vrolijke winkel. Dus worden er vitrines geplaatst met veel glas en heldere verlichting. De sieraden en horloges komen zo veel beter tot hun recht en een passend sieraad is dan zo gevonden!

 

Vooraf is de hele collectie al helemaal klaar gemaakt op het hoofdkantoor van Lucardi in Den Haag. Toen dit helemaal gebeurd was zijn we met een heel team collega’s van het hoofdkantoor en uit de omliggende filialen in de regio van Hoorn richting de nieuwe winkel gereisd. Daar werd de winkel in twee dagen helemaal ingericht en waren we klaar om de nieuwsgierig geworden klanten binnen te laten!

Op vrijdag 6 juli was het dan zover en is de nieuwe Lucardi aan de Grote Noord 63 in Hoorn geopend. De sieraad liefhebbers in Hoorn kunnen vanaf nu ook hun hart helemaal ophalen!

In onze nieuwe winkel in Hoorn vind je ook weer een uitgebreide collectie met trendy dames, heren- en kidssieraden en horloges. Kom gezellig langs en vier dit sieraden feestje met ons mee!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..