30% korting op alle zilveren & stalen sieraden* Shop nu!

Wil jij je als een echte koningin voelen op Koningsdag? Maak jouw oranje outfit compleet met 14 karaat sieraden! Benieuwd welke eyecatchers Lucardi in haar collectie heeft? Lees dan snel verder.

Het materiaal 14 karaat gouden sieraden heb je vast en zeker voorbij zien komen op onze website. Wat betekent dit nou eigenlijk? De term ‘’karaat’’ staat voor de hoeveelheid fijngoud die verwerkt is in een gouden sieraad. Bij 14 karaat goud is er dus 58,5% puur goud verwerkt in het sieraad. Je ziet daarom vaak ook het cijfer 585 in een sieraad staan, dit is namelijk de waarborg stempel om te verifiëren dat het sieraad echt van 14 karaat goud is gemaakt. 

14 karaat gouden sieraden bestaan dus niet volledig uit puur goud omdat puur goud te zwak en kwetsbaar is om daar een sieraad van te maken. Om het goud sterker te maken, wordt het gemengd met andere materialen zoals zilver of koper. Hier bestaat de overige 41,5% uit.

Bij Lucardi hebben we een uitgebreide collectie van 14 karaat sieraden. We hebben bijvoorbeeld ringen, oorbellen, kettingen en armbanden. Wist je dat we ook veel 14 karaat gouden trouwringen in ons assortiment hebben? Jij bent natuurlijk benieuwd welke eyecatchers wij hebben geselecteerd voor jouw Koningsdag outfit:

Dit kettinkje is een must voor in jouw sieradencollectie. Door de disc vormige hangertjes heeft de ketting een speelse look die perfect past bij een feestelijke outfit.  Je kunt deze ketting ook makkelijk combineren met de meer minimalistische varianten uit de 14 karaat gouden kettingen collectie. Door verschillende kettingen bij elkaar te dragen creëer je een layered effect die ook ontzettend leuk staat bij bijvoorbeeld een festival lookje! 

Every Queen likes a little bling, right? De 14 karaat gouden ringen zorgen voor de subtiele sparkles voor om jouw vingers. Ben jij niet zo een fan van bling en houd jij meer van een tijdloos ringetje? Er zijn ook genoeg 14 karaat gouden ringen zonder zirkonia stenen. Voor Koningsdag kun je natuurlijk all out gaan: creëer de mooiste ringparty door ringen met als zonder bling om te doen voor de perfecte combinatie.      

Naast een horloge mag een mooie armband niet ontbreken aan jouw pols. Onze 14 karaat gouden armbanden collectie bestaat uit de meest fijne armbanden. Deze armbanden kan je gemakkelijk dragen in combinatie met jouw favoriete horloge. Hoe draag jij jouw armbanden het liefst?

Had jij jouw Koningsdag outfit al compleet geshopt? Welke sieraden ben jij van plan te dragen om je te voelen als een echte koningin?


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..