Opening juwelier Hoofddorp

Wow! Deze week hebben we na hard werken de 100e Lucardi Juwelier geopend. Deze gloednieuwe winkel zit aan de Polderbaan in Hoofddorp en is traditioneel geopend met het doorknippen van een lintje.

De winkel heeft een nieuw interieur met veel glas, zodat alle collecties en sieraden goed te zien zijn. Ook de wand achter de kassa heeft een moderne look gekregen. Al met al is Lucardi Juwelier Hoofddorp een stijlvolle winkel geworden waar wij hartstikke trots op zijn.

Woon je in de buurt? Kom het dan snel bekijken. Enne… hou ons goed in de gaten, want we kunnen nu alvast zeggen dat we de komende tijd weer leuke, nieuwe en verrassende collecties gaan krijgen! 

 

Ook voor traditionele artikelen zoals een kraamcadeau of kindergeschenk, kan je natuurlijk bij ons terecht. Lucardi Juwelier Hoofddorp biedt ook handige services aan. Zo kun je bij dit filiaal je sieraden voorzien van een persoonlijke gravure, kan je je eerste of misschien wel tweede gaatjes te laten prikken, je horlogebatterijtje laten vervangen. Daarnaast kan je natuurlijk jouw horloge nieuw leven in blazen door je horlogebandje te laten vervangen of kleine reparaties uit te laten voeren.

Maar 100e winkel is niet zomaar iets! Dat vieren we in Hoofddorp dan ookmet 100 uur extra korting! Populaire sieraden en horloges voor een nóg scherpere prijs.

Vier jij het feestje met ons mee en zien we je binnenkort in Lucardi Juwelier Hoofddorp?

 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..