Yay, er is een nieuwe collectie bij Lucardi! Een collectie voor iedereen met een speciale band. Dus heb jij een echte hartsvriendin met wie je alles deelt, of heb je bijvoorbeeld een hele goede band met je moeder? Dan is deze collectie echt iets voor jou!

Je kunt iemand laten zien hoeveel ze voor je betekent door voor jullie allebei een armbandje uit te zoeken. Ze zijn er in 16 vrolijke kleurtjes, zodat je jullie lievelingskleuren er sowieso tussen zitten! De Friends Forever armbanden zijn er voor iedereen, want ze zijn er zowel in kindermaten al volwassen maten.

Als jullie je favoriete kleurtje hebben uitgezocht kun je de armbandjes nóg specialer maken, door er een bijzondere tekst op te zetten. Het leukste van Friends Forever is namelijk dat er een stalen plaatje op het armbandje zit die je kunt laten graveren. Graveer jullie namen, of kies een grappige inside joke die alleen jullie begrijpen.

Met de Friends Forever armbandjes zijn jullie voor altijd aan elkaar verbonden én ze zien er ook nog eens super sweet uit! Be together forever! Je shopt de armbandjes hier.

Tip: deze armbandjes zijn ook leuke mama sieraden. Wil je meer mama sieraden? Klik dan hier!  


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..