Ongelofelijk, we zitten alweer in de laatste week van het jaar 2017. Oud en nieuw komt steeds dichterbij, maar hoé kun je nou op deze avond de je outfit voorzien van de juiste hoeveelheid ‘sparkle’? In de blog van vandaag laten we je enkele looks zien waarmee je stijlvol en sprankelend het nieuwe jaar in kunt luiden!

Silver sparkles
Ben je een fan van zilverkleurige sieraden? Dan is deze look echt wat voor jou! Zelfs met een little black dress kan je met de juiste sieraden zelfs stralen. Door het gebruik van sieraden met een sparkle factor, door bijvoorbeeld onze 1920 oorbellen, krijg je de juiste hoeveelheid glam in je outfit en zul je geheid stralen tijdens de jaarwisseling!

Going for Gold
Ook goudgekleurde sieraden zijn een goede optie voor de jaarwisseling! Ben je een fan van wat klassiekere sieraden? Dan is een set van onze Nouveau Vintage collectie een goede optie! Deze sieraden hebben een kleine steen waardoor je wel de glamour factor creëert, maar tegelijkertijd je sieraden mooi subtiel houdt! 


Rosé or no rosé
Óf ben je eerder een fan van rosé gekleurde sieraden? Dan zijn er ook genoeg sieraden om je NYE outfit mee af te maken! Bijvoorbeeld het kleinste maatje van het Regal sparkle mesh horloge! Door het mesh bangje maakt dit horloge je oudejaarslook wat stoerder, maar door de sparkles in de wijzerplaat blijf je even goed stralen! Je kunt je stoerdere look afmaken met ene paar rosé gekleurde creolen met diamantenfinish en een paar rosé gekleurde armbandjes om ook je armen te voorzien van een goede dosis glam!


Wij wensen iedereen alvast een fijne jaarwisseling en op naar 2018! 
 

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..