Wist jij dat zo’n 52% van de koppels elkaar een Valentijnscadeautje geeft? Ondanks dat je wel eens hoort dat mensen Valentijnsdag te commercieel vinden, is niets minder waar als je kijkt naar de groeiende populariteit van deze dag. En zeg nou eerlijk, er is toch niets leukers dan elkaar af en toe een cadeautje geven en laten zien hoeveel je om elkaar geeft?

 

Een persoonlijk cadeau met Valentijnsdag

Bij Lucardi willen we het dit jaar helemaal anders doen.. Rozen? Zóóóó 2019. Een chocoladereep? Nee, dit jaar maken we Valentijnsdag specialer! We geven jou de kans om met een perfect en – nog belangrijker – een origineel Valentijnscadeautje aan te komen. Ben jij namelijk al bekend met onze persoonlijke sieradencollectie? Heb je bijvoorbeeld al wel eens de naamkettingen of de graveerarmbandjes voorbij zien komen? Hierbij hoef je zeker niet te denken aan een paar honderd euro, want een leuk persoonlijk sieraad heb je al vanaf €9,99.

 

Naamkettingen voor jouw Valentijn

Om maar meteen van start te gaan met onze persoonlijke favoriet: de naamketting! Je zag ze vroeger al eens voorbij komen in het straatbeeld, deze sieradentrend is in 2020 weer helemaal terug. Waar je ze vroeger vaak in goldplated of goud voorbij zag komen, hebben we nu ook de stalen variant aan het assortiment toegevoegd. Met de keuze in roseplated, zilver of goldplated heb je al een mooie ketting voor een klein prijsje. Je vindt de kettingen in verschillende lettertypes en stijlen terug, een leuke optie zijn bijvoorbeeld de Inifinity kettingen met een naam, of de mogelijkheid om zowel jouw naam als van jouw lover in het kettinkje te verwerken.

Daar kun je ook een erg leuke matchende naamarmband of naamoorbellen aan toevoegen. Zo is het Valentijnsetje compleet!

 


Valentijnscadeau met gravure

Eigenlijk zijn de gravures nooit echt weg geweest, en het blijft leuk om een Valentijnscadeau te geven met bijvoorbeeld een leuke quote, een lief bericht of een nickname. Zo maak je een cadeau origineel én persoonlijk. We hebben de afgelopen tijd onze gravurecollectie flink uitgebreid, en zeker rondom Valentijnsdag zien we de leukste gravure-aanvragen voorbij komen. Een van onze favorieten? Het tijdloze hartje of de goldplated Romeinse krans hanger met mogelijkheid tot dubbele gravure. Een gravure heb je al voor €7,99!

 

Kortom, maak deze Valentijnsdag een onvergetelijke dag en geef iets persoonlijks met Lucardi. Van ons, voor jou, met alle liefde!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..