Niets schreeuwt meer zomer dan enkelbandjes. Onder een stoere spijkershort of een zwierig jurkje, een enkelbandje staat altijd leuk. Bekijk nu onze subtiele goldplated enkelbandjes.

Een trend die elke zomer toch blijft terugkomen zijn enkelbandjes. Je hebt ze in alle kleuren van de regenboog, met en zonder bedeltjes, in verschillende materialen en het populaire schelpen enkelbandje spot je elke zomer weer op straat. Ben jij iemand die deze trend erg leuk vindt maar al deze enkelbandjes te veel vindt opvallen? Dan zijn onze goldplated enkelbandjes misschien wel iets voor jou!

De goldplated enkelbandjes in onze collectie zijn subtiel en hebben een tijdloos ontwerp. Door het materiaal geeft het jouw enkel een klein glimmertje zodra je in het zonlicht stapt. Het fijne aan deze subtiele enkelbandjes is dat je het makkelijk kan combineren met al je andere sieraden zonder dat het snel te veel wordt. Een goldplated enkelbandje is al verkrijgbaar vanaf €24,99. Een fijn prijsje als je op zoek bent naar mooi enkelbandje.

Een leuke variatie op basic enkelbandjes zijn de dubbele enkelbandjes. Met een dubbel enkelbandje creëer je het populaire layer effect met dan om je enkel! Zo kan je gemakkelijk twee soorten bandjes combineren voor een zomerse look!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..