Goudkleurige sieraden zijn dé trend van 2019! En hoe leuk is het, als deze sieraden ook nog is betaalbaar zijn?! Speciaal hierom heeft Lucardi de goldplated collectie uitgebreid.

Heel veel sieraden voor kleine prijsjes, zodat iedereen met de goldplated trend mee kan gaan. Oorbellen, armbandjes en kettingen, het is er allemaal! Combineer de sieraden met elkaar en maak je look compleet.

De nieuwe goldplated oorringetjes zijn perfect met elkaar te combineren voor een leuke earparty! Ben jij iets meer van de minimalistische style? Combineer de ringetjes dan met goudkleurige oorknopjes. De minimalistische look is namelijk nog steeds ontzettend populair en is ook dit seizoen nog zeker een blijvertje!

Ben jij gek van armbandjes? Dan ga jij deze nieuwe collectie geweldig vinden! Heel veel minimalistische armbandjes al vanaf 19,99. Met de nieuwe goldplated collectie kan je een perfecte armparty maken. Je kan er zelfs een persoonlijke touch aan geven met één van de nieuwe goldplated plaatarmbandjes. Geef het armbandje een persoonlijk en uniek detail door er een gravure op te laten zetten. Houd jij toch iets meer van bling? Combineer de armparty dan met de 1920 Vintage of de Collette la Collection armbandjes die bezet zijn met steentjes in verschillende kleuren.

Met deze nieuwe collectie is natuurlijk ook aan de zomer gedacht! Want als het zonnetje weer gaat schijnen komen de enkelbroeken en de jurkjes ook weer uit de kast. En hoe kunnen we deze zomerse look nu leuker afmaken dan met een enkelbandje? Vanaf half mei wordt de collectie van goldplated enkelbandjes nog verder uitgebreid, zodat jij genoeg keuze hebt!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..