Het is weer zover, dé drukste vrijdag van het jaar! De titel zegt het al, het is Black Friday! Wij willen je graag een kijkje achter de schermen geven om te laten zien hoe wij ons hier op voorbereiden en hoe al onze teams paraat staan om jullie bestellingen zo snel mogelijk te verwerken!

Eigenlijk bestaat Black Friday al heel wat jaren, overgewaaid vanuit Philadelphia, Amerika. BlackFriday is de dag na Thanksgiving en is dé dag waarop de eerste kerstinkopen gedaan worden. Veel winkels geven grote kortingen weg op het assortiment, en er zijn speciale aanbiedingen die alleen gelden op Black Friday.

Ook onze teams bij Lucardi hebben zich de afgelopen weken ingezet om de beste deals voor jou te verzamelen. Zo heeft onze inkoopafdeling stad en land doorgereisd om de leukste artikelen tegen de laagste prijs te verzamelen, heeft onze logistieke afdeling iedereen paraat gezet om zo snel mogelijk alle pakketjes te versturen, staan onze winkels klaar om iedereen hartelijk te verwelkomen in de winkel en houdt onze klantenservice de telefoon bij de hand om je te woord te staan. Maar wat is er nu leuker dan dit in de praktijk te zien? Daarom speciaal voor jou een kijkje ‘in de juwelierskeuken’!

00.00 uur: Het startschot is gegeven! De nieuwsbrief met de BlackFriday deals is er uit gestuurd
08.00 uur: Ook op het hoofdkantoor zijn we er klaar voor! Zo staat ons online team paraat om de online activiteiten te checken en zorgt inkoop ervoor dat er genoeg voorraden zijn. Ready to rumble!
14.00 uur: Inmiddels zijn we halverwege de dag en is onze logistieke afdeling druk bezig om alle producten te verzamelen en in te pakken. Dit zijn niet alleen de online bestellingen, maar bijvoorbeeld ook bestellingen die vanuit de winkel doorgestuurd worden naar het hoofdkantoor. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze enorme stapel pakketten! 
16.00 uur: de eerste lading pakketten is de deur uit! Tijdens drukke dagen als deze zorgen we er altijd voor dat onze pakketdienst meerdere malen per dag langskomt om alle pakketjes mee te nemen richting het logistiek centrum.

18.00 uur: Een laatste check, een laatste overleg, de lichten op het hoofdkantoor gaan uit. Maar niet op alle afdelingen.. de online activiteiten lopen 24/7 door en ook onze logistieke afdeling wisselt van team zodat de pakketten ingepakt blijven worden. Want, vóór 21.00 uur ’s avonds besteld, is morgen in huis!


21.00 uur: Ook onze Lucardi filialen sluiten de deuren na een drukke koopavond, moe maar voldaan! Morgen weer een dag, en een druk weekend voor de boeg. 
Wij hebben in ieder geval een leuke verrassing voor jullie, want niet alleen vandaag op BlackFriday krijg je 20% korting, maar wij geven het gehele weekend 20% korting op het gehele assortiment! Bekijk onze actievoorwaarden voor eventuele uitzonderingen.

Wij zien jullie graag bij ons in de winkel of in de webshop!

 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..