Shop dit weekend met 20% extra korting op bijna alles!

Naast het laten schieten van je gaatjes is het nu ook mogelijk om je helix te laten piercen bij Lucardi! Nu het steeds lekkerder weer wordt en het haar vaker wordt opgestoken, mag een gezellige earparty niet ontbreken. Een helix piercing maakt jouw earparty helemaal af. Hieronder vind je verschillende manieren om een helix piercing te combineren. Houd jij meer van een subtiele earparty met minimalistische oorbellen of durf jij voor een combinatie te gaan met creolen en bedel oorbellen?

Het is een trend om veel verschillende oorbelletjes met elkaar te combineren, zo ook met je helix piercing! Sinds kort shop je niet alleen de leukste oorbellen maar ook piercings voor in je oor bij Lucardi. Naast helix piercings verkopen we ook bijvoorbeeld piercings voor in je tragus. Ben je niet zo een fan van oor piercings? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van onze neuspiercings en navelpiercings.

Bij Lucardi wordt je helix met behulp van een piercinginstrument met het Inverness Systeem gepiercet. Dit gebeurt in het vlakke gedeelte van het kraakbeen van het oor. Je kunt je helix al laten piercen vanaf 12 jaar. Tot en met 16 jaar moet er wel een wettige vertegenwoordiger aanwezig zijn. Voor het laten piercen van je helix wordt er een toeslag gerekend van €10,00. Je betaalt daarnaast ook voor het oorbel die al verkrijgbaar is vanaf €12,99.

Ben jij nu helemaal excited om jouw earparty een upgrade te geven? Laat je helix dan nu piercen bij Lucardi Juwelier Amsterdam Ferdinand Bolstraat, Lucardi Juwelier MaarssenLucardi Juwelier Utrecht Centrum, Lucardi Juwelier Utrecht OvervechtLucardi Juwelier AssenLucardi Juwelier Veldhoven, Lucardi Juwelier WinterswijkLucardi Juwelier DeventerLucardi Juwelier ApeldoornLucardi Juwelier SittardLucardi Juwelier EindhovenLucardi Juwelier EmmenLucardi Juwelier ZwolleLucardi Juwelier VlaardingenLucardi Juwelier HoutenLucardi Juwelier AssenLucardi Juwelier DoetinchemLucardi Juwelier ZutphenLucardi Juwelier WoerdenLucardi Juwelier BarneveldLucardi Juwelier WageningenLucardi Juwelier VeldhovenLucardi Juwelier VlissingenLucardi Juwelier KampenLucardi Juwelier MaassluisLucardi Juwelier NaaldwijkLucardi Juwelier Groningen, Lucardi Juwelier LeeuwardenLucardi Juwelier WeertLucardi Juwelier HaarlemLucardi Juwelier ValkenswaardLucardi Juwelier HoogezandLucardi Juwelier Hoogeveen en Lucardi Juwelier Utrecht Hoog Catharijne.  Kom jij een keer gezellig langs? Je hoeft geen afspraak te maken om je helix te laten piercen!

 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..