Wauw, heb jij de nieuwe herfstcampagne van Lucardi al gespot? Wij zijn helemaal gek op deze warme kleuren en nieuwe foto’s! We laten je graag de nieuwe trends van dit seizoen ontdekken en delen met alle liefde de Autumn Favorites van Lucardi. Deze campagne hebben we weer enorm ons best gedaan om je te verrassen met mooie dingen! We nemen je hier graag in mee.

Hoe komt de campagne tot stand?

Want hoe komt zo’n nieuwe campagne eigenlijk tot stand? Allereerst hebben wij fantastische grafische vormgevers in ons team die elke campagne er weer iets moois van weten te maken. Zij gaan op zoek naar de juiste inspiratie, brengen dit samen en creëren zo de nieuwe campagne met elkaar. Denk hierbij aan kleuren, printjes en de juiste lettertypes om de perfecte vibe te creëren.

Als de stijl is bepaald, wordt er een fotoshoot georganiseerd. Voor deze campagnes hebben wij vaste modellen. Dit zijn Lotte en Marjolein. Zij zijn hét gezicht voor Lucardi en zorgen er altijd weer voor dat we mooie, vrolijke en sprankelende foto’s hebben voor de nieuwe Lucardi campagne. Tijdens deze fotoshoot houden we ons aan de sfeer die de grafisch vormgevers hebben bedacht. Hiervoor shoppen we kleding bij kledingwinkel Voorwinden. Samen met de fotograaf van Lucardi zorgen we voor fantastische beelden! De foto’s die worden gemaakt worden vervolgens weer geselecteerd en bewerkt. Deze beelden zijn daarna ready om gebruikte te worden voor de homepage, folder, nieuwsbrieven, social media en nog veel meer! 

Nieuwe homepage 

Kom je op de Lucardi website, dan waan je jezelf in een warme herfstige omgeving. De kleuren die zijn gebruikt zijn warm paars met een vleugje roze. Zoals je Lucardi kent, maar dan een tikkeltje verrassend! 

Naast de kleuren, zijn er voor deze nieuwe campagne ook mooie nieuwe foto’s gemaakt. Deze zul je terugzien op social media, in de nieuwsbrieven, de folder etc. Eigenlijk overal waar je ons kunt vinden. Dus wil je niks missen, volg ons dan snel op onze social media kanalen en schrijf je in voor je nieuwsbrief

De Lucardi folder met leuke nieuwe features 

Ook de folder heeft een metamorfose ondergaan! Zo hebben we nu niet één, maar regelmatig twee herfst folders! Éen waarbij je kunt wegdromen en je jezelf kunt laten inspireren door onze herfst favorieten en de laatste trends, maar ook een folder waarbij je altijd op de hoogte bent van de laatste acties van Lucardi!

En heb jij ons gifje en de video in de folder al gespot? Ook dit is nieuw! Laat je verrassen en neem snel een kijkje.

 

 

Nieuwsbrieven

In de nieuwsbrieven komt de herfst stijl helemaal terug! Zowel in de kleuren, als de producten en de foto’s! We blijven je inspireren met teksten en leuke acties. Wil jij tijdens de herfstcampagne, maar ook daarna op de hoogte blijven van de laatste acties bij Lucardi? Schrijf je dan snel in! Wij kunnen niet wachten om je elke week weer te inspireren!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..