Tijdens de lancering van ons nieuwe logo en onze nieuwe huisstijl gunden we bij Lucardi ook één van onze klanten een nieuwe look. We hebben een winactie opgezet en iedere klant mocht aangeven waarom hij of zij een make-over verdiende. Daar is een gelukkige winnares uitgekomen…

Christianne ter Pelle had een verhaaltje ingezonden die we bij Lucardi wel héél erg leuk vonden: “Gisteren kwamen ik en mijn nichtje Lysanne van 9 jaar, erachter dat we dezelfde oorbellen van Lucardi hebben. Het meiske was supertrots natuurlijk :) Hoe leuk zou het zijn om samen met haar uitgebreid te kunnen shoppen bij Lucardi? De make-over gun ik haar ook, dat vindt ze vast fantastisch! Even lekker tutten!”

Zeker omdat we niet alleen één, maar twee mensen, blij konden maken met de make-over en het shoptegoed werd Christianne de winnares.  Toen was het tijd om de afspraak te maken. Onze Lucardi visagiste Esmé Roding van Morpho Visagie, kwam naar de dames toe om eens lekker te tutten en nichtje Lysanne helemaal mooi te maken.

De stylishe make-up spiegel werd op tafel gezet en alle leuke tasjes boordevol nagellak, make-up en borstels werden er omheen uitgestald. Het meisje vond het geweldig en heeft er heel erg van genoten. De haartjes in de krul, een tikkeltje make-up op het gezicht. Superleuk natuurlijk om zo mooi gemaakt te worden!

Het resultaat is een heel mooie Lysanne die ook nog eens straalt!

En dan kunnen we Christianne en Lysanne en alleen nog maar veel plezier wensen met het shoppen! We hopen dat ze samen nog veel meer leuke oorbellen gaan kopen ;)  


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..