Het is iets waar je niet zonder kan, je draagt het namelijk altijd met je mee: de tijd! Tegenwoordig mag een horloge niet in jouw collectie ontbreken, het maakt jouw outfit compleet. Je heb horloges in verschillende soorten, maten en materialen.  

Na een aantal jaar waarin grote horloges echt dé trend waren neemt dat nu langzamerhand af. Voor 2019 is er meer aandacht voor kleinere modellen. Mooie minimalistische horloges met een trendy uitstraling kunnen ook bijna in alle situaties gedragen worden.

Maar ook de horloges met een band van dun geweven staal of wel ‘mesh’ horlogeband, zijn niet meer weg te denken. Deze banden zijn fijn te dragen met warmer weer en ze zijn ook nog eens gemakkelijk schoon te houden! 

Lucardi heeft onlangs twee top merken toegevoegd aan het uitgebreide assortiment horloges: Fossil horloges en Skagen horloges!Fossil
Fossil is een Amerikaans horloge- en lifestyle merk met een authentiek, vintage en klassiek design. Zij streven ernaar om met hun kwalitatief hoogwaardige ontwerpen het beste uit oud en nieuwe items te halen met verschillende sportieve en elegante modellen.

Ben je opzoek naar het perfecte geschenk voor mannen of vrouwen? Bekijk dan eens het Fossil assortiment van Lucardi! Van klassieke stijlen, neutrale paletten tot een stoere originele afwerking, Fossil heeft het allemaal. Kortom, een cadeau voor elke gelegenheid!Skagen
Minimalistische Deense designwaarden, gebaseerd op eenvoud en toegankelijkheid, dat is Skagen! Zij geloven in het combineren van tijdloze ontwerpprincipes en hedendaagse innovatie om onder andere horloges te maken!

Ben je opzoek naar een horloge met kleuren en uitstraling geïnspireerd op de natuur en de bijbehorende seizoenen, dan is Skagen echt het merk voor jou. Het kunnen bijvoorbeeld kleuren zijn geïnspireerd door het eerste licht van de zonsopgang van de lente en de eerste tinten van de schemering of juist de heldere kwaliteit van een witte winter. Skagen ontwerpt horloges voor zowel mannen als vrouwen.

Dan is het nu tijd om je echt eens even te gaan oriënteren! Beter te vroeg dan te laat, toch?


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..