Om trends te spotten en inspiratie op te doen voor nieuwe collecties zijn we van Lucardi naar een horlogebeurs geweest in Duitsland. De beurs stond boordevol mooie merken met hun nieuwste collecties en we hebben er vol plezier rondgelopen: wat was het leuk om alle trends te kunnen zien! Vier trends vielen wel heel erg op en vonden errúg leuk, dus deze besloten we met jullie te delen. En we geven je meteen een update over welke van deze trends je binnenkort in onze eigen collectie kunt verwachten:

Sparkles

Een aantal horlogemerken hebben vol ingezet op glitter, glamour en sparkle. Zoals je in de afbeelding hiernaast kunt zien zijn de nieuwe modellen van Pierre Lannier 100% sparkles.

Het glanzende stalen bandje met de gliitterende wijzerplaat gaven ons inspiratie.

Binnenkort komen we zelf ook met onze nieuwe glitterlijn: de Regal Sparkle collectie! 

Minimalistic

Als tegenhanger voor de sparkle horloges zie je ook veel horloges met een supercleane minimalistische look. Deze horloges hebben geen bling, maar één of twee kleuren kleu r en simpele wijzerplaten. Vooral op het gebied van kleur en de combinatie van bandjes en wijzerplaten, daar hebben we op deze beurs veel inspiratie over opgedaan. Deze zomer, maar ook in het najaar, worden er stijlvolle nieuwe kleuren gelanceerd voor onze minimalistische Regal Slimlines!

Sprankelende horloges

Mesh

De mesh trend, is nog steeds hip and happening. We kunnen er nog steeds niet omheen. Veel merken staan in het teken van deze strakke bijzondere bandjes. Ook bij Lucardi hebben we al een tijdje mesh horloges in drie verschillende formaten: large, medium en de minimesh. We kunnen je nu alvast vertellen dat er nóg een mesh horloge aan de collectie worden toegevoegd die XL is. Perfect voor de mannen dus!

Retro

Retro is een trend in horlogeland die steeds groter wordt. Je ziet bij steeds meer merken de klokjes van de jaren ’80 oppoppen. Bij de horlogemerken die al wat langer bestaan zie je zelfs dat ze teruggaan naar ouderwetse modellen die ze in die tijd maakten. Superleuk om te zien en ook de retrotrend mag bij ons niet ontbreken. We hebben de stijlvolle casio retro collectie en binnenkort komen daar een hele batch nieuwe artikelen bij! In felle hippe kleurtjes die je outfit echt een boost geven!

Heb jij door deze trends de smaak van het shoppen te pakken? Bekijk dan snel al onze horloges en shop er op los! 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..