Ein-de-lijk heb je dat felbegeerde papiertje binnen weten te slepen, maar wát moet je nu aan bij de uitreiking van deze mijlpaal? In deze blog geven je een aantal opties over welke sieraden je kan dragen bij je classy outfit!

Go big or go home
De eerste optie die je hebt is om volledig uit te pakken met je sieraden. En hiermee bedoelen we dan ook écht uitpakken. Ga voor grote statement pieces zoals bijvoorbeeld de ketting van bijoux, hiermee geef je je outfit een grote dosis glamour en straal jij vast en zeker op je diploma uitreiking!

Classy and stylish
Geef je liever de voorkeur aan sieraden die je outfit een classy touch geven? Dan heb je in ieder geval keuze genoeg! Zo zijn deze gouden oorbellen perfect voor een classy outfit. Geef je de voorkeur aan zilverkleurige sieraden? Dan zijn de oorbellen van 1920 Vintage ook perfect om je outfit een stijlvolle look te geven! Deze oorbellen zijn ook verkrijgbaar in gold- en roséplated, dus passend bij elke kleur sieraden. Geen fan van oorbellen? Ook de armbandjes van 1920 Vintage zijn geschikt om bij je classy outfit te dragen, en perfect in combinatie met bijvoorbeeld een mesh horloge van Regal met zwarte wijzerplaat.Modern fashionista
Hou je van een tredy look? En pas je die het liefste toe bij iedere outfit? Maak dan je classy outfit af met een van onze chokers die bezet zijn met steentjes. Zo pas je de choker-trend op een geheel nieuwe manier toe, maar hou je je classy outfit toch trendy en modern! De choker in combinatie met een paar minimalistische sieraden maakt je gehele classy fashionista look af!

Voor welke look zou jij gaan?

Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..