Profiteer t/m 5 december van een gratis cadeaudoosje bij jouw aankoop. Shop Nu!

Het is je vast niet ontgaan dat het winkelen even wat anders gaat in deze tijd. Ook bij Lucardi hebben we de nodige aanpassingen moeten maken in verband met het coronavirus. Eerst waren onze winkels tijdelijk gesloten, maar gelukkig zijn we in steeds meer steden weer open met de nodige maatregelen. Zo kunnen we iedereen hopelijk toch nog een beetje helpen bij het uitkiezen van een mooi sieraad! En daarom willen we het ook niet aan jullie voorbij laten gaan dat we een prachtige nieuwe Lucardi winkel hebben geopend in Leidschendam, in de buurt van Den Haag.

Nieuwe Lucardi Juwelier in Leidschendam

12 maart 2020 is de nieuwe winkel in Leidschendam opengegaan! Je vindt deze in het winkelcentrum “Westfield Mall of the Netherlands’’. Voorheen was dit winkelcentrum Leidschenhage.

De winkel in Leidschendam is de eerste winkel die compleet volgens het nieuwe Lucardi-concept is ingericht. Het interieur zorgt voor een frisse en moderne uitstraling. Ronde vormen zijn het uitgangspunt geweest voor het ontwerp van deze winkel. Dat zie je ook terug in de wanden, wat een speciaal effect geven aan het geheel. Daarnaast is er gebruik gemaakt van mooie verlichting, zoals je ziet op de foto’s!

lucardi winkel leidschendam

In deze winkel vind je onze nieuwste collecties, de mooiste sieraden om cadeau te geven aan jezelf of een ander. Zodra het weer veilig is kan je in deze winkel ook gebruik maken van onze services zoals het laten schieten van gaatjes of het zetten voor oorpiercings. Wist je dat je geen afspraak hoeft te maken voor het laten schieten van gaatjes of het oorpiercen? Als het rustig is in de winkel kunnen onze medewerkers jou zelfs meteen helpen. Als je hier meer over wilt weten kan dat ook op onze pagina over piercen of gaatjes schieten!

Wat kan er allemaal bij Lucardi Leidschendam?

Ook hebben we in dit filiaal heel veel gepersonaliseerde sieraden. Sommige sieraden moet je bestellen omdat deze speciaal voor jou gemaakt worden, bijvoorbeeld een naamketting. Deze sieraden hebben daardoor ook een langere levertijd maar het is het wachten waard. Zoek je iets wat je meteen met je mee naar huis wilt nemen? Dan kun je ook een sieraad laten graveren! Dit maakt een cadeau ook meteen persoonlijker. Onze graveermachine heeft verschillende lettertypes waar je uit kunt kiezen, van sierlijk tot klassiek.  Onze medewerkers vullen de gravure in zodat jij meteen kan beoordelen of je het mooi vindt hoe het eruit komt te zien. Dat kan dus ook gewoon in de winkel!

Lucardi Juwelier leidschendam ingang Lucardi Juwelier Leidschendam sieraden

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand maar kun je niet kiezen uit al het moois in de winkel? Geeft dan de Lucardi giftcard cadeau! De giftcard kun je ook bij ons in de winkel aanschaffen en kan zowel online als in al onze winkels worden uitgegeven. We hebben leuke nieuwe verpakkingen zodat het extra leuk is om te geven. Het perfecte cadeau voor een echte shopaholic.

Wat vind jij van onze nieuwe winkel? Kom jij binnenkort langs om te shoppen?

Adres:
Liguster 43
2262 AC Leidschendam

lucardi nieuwe winkel leidschendam


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..