De layering trend heeft een tijd geleden zijn entree gemaakt en it is here to stay! Of het nu winter of zomer is, gelayerde kettinkjes blijven hotter dan hot. Maar wat nu als je favoriete kettinkjes dezelfde lengte hebben en steeds over elkaar hangen? In deze blog leggen we je uit hoe je gemakkelijk een aantal kettinkjes van dezelfde lengte kan omtoveren in een super trendy layering!


Kettingen layeren is natuurlijk het makkelijkste wanneer je kettinkjes hebt van verschillende lengtes óf je kunt er natuurlijk voor kiezen om een kant en klare layering ketting te kopen met verschillende kettinkjes die al aan elkaar vast gemaakt zijn! Maar hoe maak je een leuke layering als je favoriete kettinkjes hebben? Daar hebben wij bij Lucardi iets heel makkelijks voor, namelijk kleine verlengstukjes.

The trick to do it
Een verlengstukje is een kort stukje ketting met een oogje en sluiting, die zowel van zilver, staal of plated materiaal gemaakt kan zijn. Door het haakje en oogje kun je dit verlengstukje gemakkelijk aan je ketting vastmaken én valt het niet op wanneer je de ketting draagt. We hebben verlengstukjes in zilver-,goud- en rosékleur, waardoor je altijd jouw favoriete kettinkje kan verlengen! In onze webshop hebben we twee verschillende lengtes, van 5 en 8 centimeter, waardoor je meerdere kettinkjes gemakkelijk met elkaar kan layeren met behulp van onze verlengstukjes. 
En het leukste van alles? De verlengstukjes hebben een heel fijn prijsje. Zo kun je al jouw kettinkjes verlengen vanaf 4,99 én zijn de kettinkjes gemaakt van zilver óf staal. En wanneer je na een tijdje uitgekeken bent op de door jouw gekozen layering, kun je gemakkelijk het verlengstukje aan een ander kettinkje doen en deze weer gebruiken in een nieuwe combinatie!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..