30% korting op alle 9 karaat, zilveren & stalen sieraden* Shop nu!

Hoe maak jij Valentijn persoonlijk? Weer een chocoladereep of een kaart met hartjes, en rozen zijn ook al zóóóóó 2019. Dit jaar is het tijd voor een uniek sieraad.

Vind jij rozen, chocola en een teddybeer ook zo cliché geworden? En ben jij daarom op zoek naar een origineel cadeau om te geven met Valentijnsdag? Denk dan eens aan het geven van een sprankelend sieraad! We hebben speciaal voor jou de mooiste items uit onze collectie geselecteerd om te geven, óf om te krijgen natuurlijk!

 

Moonlight Gemstones

De Moonlight Gemstones collectie is helemaal volgens de laatste trends. Deze sieraden zijn gemaakt met echte edelstenen en elke edelsteen heeft zijn eigen energie en betekenis.  

  • Black Onyx: steun en kracht
  • Rose Quartz: liefde en harmonie
  • Moonstone: rust en evenwicht
  • Labradorite: bescherming en vertrouwen
  • Green Amazonite: balans en bescherming
  • Malachite: emotionele balans en stabiliteit

In deze collectie vind je oorbellen, ringen, armbanden en kettingen. Deze collectie is gemaakt van het materiaal zilver. Draag jij liever goudkleurige sieraden? Lucky you, de Moonlight Gemstones zijn ook verkrijgbaar met een laagje goldplating! De Moonlight Gemstones sieraden zijn te koop vanaf €29,99.

 

14 Karaat goud en 9 Karaat

Wil jij echt iets bijzonders geven? Neem dan eens een kijkje bij onze 14 karaat goud en 9 karaat sieraden. Deze sieraden zijn een investering maar gaan daardoor erg lang mee. Een subtiele 14K gouden ring met zirkonia is bijvoorbeeld gemakkelijk te combineren met elke dagelijkse look en daardoor het perfecte cadeau voor Valentijnsdag.

 

Zilveren ringen met zirkonia

Zoek jij een cadeau voor iemand die houdt van sparkles en bling? Zilveren ringen met zirkonia are the way to go! Bij Lucardi vind je al glinsterende ringen bezet met zirkonia stenen vanaf €14,99. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen. Subtiel met één steen in het midden van de ring of juist een ring die rondom helemaal vol zit met zirkonia!

 

Letter sieraden

Heb jij écht geen idee wat je moet geven? Letter sieraden met jouw voorletter of de voorletter van de ander is een ontzettend lief cadeau.Geef bijvoorbeeld een letter armbandje aan je vriendin die zij elke dag kan dragen en daardoor de hele dag door aan jou kan denken.

Wil jij een extra persoonlijk cadeau geven? Lees dan meer over onze gepersonaliseerde sieraden in de blog van Tessa!

En Valentijnsdag hoeft natuurlijk niet alleen voor stelletjes te zijn! 14 februari is ook de perfecte dag om je beste vriend(in), moeder of oma te verrassen met iets moois. Voor wie zocht jij nog een cadeau?


Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..