Nu het steeds zonniger wordt, steken we onze haren vaker op. Dit zorgt er wel meteen voor dat jouw earparty meteen opvalt wanneer iemand je aankijkt! Wist je dat we heel veel nieuwe minimalistische oorbellen hebben toegevoegd aan ons assortiment? Lees snel verder!

Deze zomer ga je heel veel verschillende oorbellen zien. Het fijne aan minimalistische oorbelletjes is dat je ze gemakkelijk met elkaar kunt mixen en matchen. Je hoeft niet eens dezelfde oorbellen in beide oren te hebben. Het is juist leuker als je allemaal verschillende studs en oorringetjes indoet.

Laatst zijn er ontzettend veel nieuwe zilveren oorringen toegevoegd aan de collectie. Er zitten subtiele oorringen tussen met bolletjes maar  ook hebben we onze collectie oorringen met bedels ontzettend uitgebreid met hartjes, muntjes en ga zo maar verder! Deze collectie heeft ook goldplated oorbellen voor alle golden girls onder ons. Wil je jouw sieradenstash juist aanvullen met een unieker item? Lucardi heeft nu ook halve oorringen die je in je oor schuift en waarbij de stud als knopje in je oor zit. 

Vind jij het idee van oorringen met bedels leuk maar is jouw sieradensmaak toch iets minimalistischer? Sinds kort hebben we nu ook goldplated oorringen met hangers. Deze oorbellen geven hetzelfde effect als oorringen met bedels maar zijn een stuk minder opvallend. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een subtiel bolletje, parels of kies juist voor een klein glimmertje met zirkonia hangertjes. Deze oorbellen bewegen subtiel mee als je loopt, perfect dus om te dragen in  combinatie met studs.

Speaking about studs, ook onze zilveren oorknoppen collectie is weer flink aangevuld met allemaal nieuwe oorbelletjes en daar zitten écht hele leuke tussen! Geef jouw earparty een twist met bijvoorbeeld een maan en ster die is afgewerkt met zirkonia stenen om mee te doen aan de astrologische sieradentrend of juist met een tropische veer voor de ultieme summer vibes.

Er is dus genoeg keus om elke dag een gezellige minimalistische earparty in te doen. Welke oorbellen uit de nieuwe collectie staan nu op jouw wishlist?


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..