30% korting op alle zilveren & stalen sieraden* Shop nu!

Minimalistische sieraden

Minimalistische sieraden

Je kunt tegenwoordig niet meer om de minimalistische sieraden heen. Het is een echte trend die niet in je jewelrybox mag ontbreken! We hebben verschillende minimalistische sieraden voor je in ons assortiment met mooie strakke geometrische vormen. Klein en fijn: that’s how we like it! De minimalistische sieraden bij Lucardi zijn van echt zilver. Naast een zilverkleur kun je bij deze collectie ook kiezen uit rosé- goud- en blackplated sieraden.  

 

Minimalistische kettingen, armbanden, ringen en oorbellen voor de perfecte look

Bij Lucardi vind je de leukste minimalistische oorbellen, kettingen, ringen en armbanden. Het leuke van deze musthave-pieces is dat je ze overal mee kan combineren. Het zijn de perfecte sieraden om mee te mixen en te matchen. Benieuwd hoe je dit draagt? Hieronder geven we je tips:

  • Minimalistische kettingen. De leukste manier om minimalistische kettingen te dragen is om ze te ‘layeren’. Kies kettingen uit van verschillende lengtes en zowel met als zonder hanger creeer je een stijlvolle look.
  • Minimalistische oorbellen. Als je meerdere gaatjes in je oor hebt is het superhip om voor een echte ‘earparty’ te gaan. Kies simpele ringjetjes, fijne oorknopjes of oorbellen met een leuke vorm uit en draag het in ieder gaatje.
  • Minimalistische ringen. Ringen kun je lekker met elkaar combineren. Zeker met de stijlvolle bolletjesringen of basic aanschuifringen in de collectie. Als extraatje kun je ook gaan voor een ring die een maatje kleiner is, zodat je hem boven je knokkel kunt dragen. Zo heb je ruimte voor nóg meer van deze beauties.
  • Minimalistische armbanden. Armbanden heb je nooit genoeg! Volg de trend en gooi je arm lekker vol met alle stijlvolle minimalistische armbanden. Lekker mixen en matchen dus!

 

Minimalistische sieraden van zilver met geometische patronen

Met de minimalistic look zit je altijd goed! En de minimalistische sieraden van Lucardi zijn niet alleen leuk om te zien maar hebben ook nog eens een hele leuke prijs! Je shopt de sieraden al vanaf €9,99!  Niet less is more, maar more is more!

Lees meer

Een moment geduld, alsjeblieft!

loading..