In sieradenland is er een nieuwe trend ontstaan de afgelopen tijd, minimalistische sieraden. Dat less eigenlijk more is blijkt maar weer, want de statement kettingen en over-the-top oorbellen hebben een nieuwe concurrent. In de winkels, op tv en bij celebs zie je steeds meer kleine, fijne sieraden die heel simpel zijn. We love them… small is just so beautiful!

De Normcore trend

Lekker basic is in de modewereld terug van weggeweest. Effen shirtjes wijde jeans en witte sneakers, het ziet er super gewoontjes en comfy uit. Als je een liefhebber bent van fashion dan is deze trend je vast niet ontgaan: het heet Normcore. Het doel van deze trend is juist om éxpres niet op te vallen. Het onderstreept gelijkheid, in plaats van aandacht trekken. Dat is wat de Normcore trend zo bijzonder maakt ten opzichte van alle andere trends in de modewereld.

De minimalistische sieraden

Tja, ze zijn wel gewoontjes, die oversized truien en de witte sokken…. maar de accessoires die bij deze trend horen maken het helemaal leuk! De minimalistische sieraden zijn heel simpel en toch elegant. Het geeft je eenvoudige outfit een klein beetje bling en een finishing touch.

De strakke bekende balkjes-ketting zie je overal opduiken, maar ook het kruisje, simpele sterretje of de geometrische vormen zijn überhip. En je kunt er natuurlijk zoveel dragen als je wil.  Of je nou kiest voor oorbellen, kettingen, ringen, of armbanden... alles mag zolang ze maar klein, verfijnd en cute zijn. Deze sieraden zijn zeker blijvertjes! 


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..