Moederdag, de dag dat jouw moeder extra in het zonnetje gezet mag worden. Gewoon, omdat ze de liefste mama is en omdat ze er altijd voor jou is. Juist nu, wanneer je misschien tijdens Moederdag niet bij je moeder kunt zijn, is het extra belangrijk om je mama te laten zien dat je om haar geeft! Laat haar zien dat je aan haar denkt en geef haar dit jaar extra liefde. Dat verdient ze, toch?

Er zijn veel cadeaus die je jouw moeder zou kunnen geven, maar met een sieraad maak jij het extra persoonlijk. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor een leuk Moederdag cadeau? Lees dan snel verder!

Dé leukste cadeaus voor moeders

Een Moederdag cadeautje wil je natuurlijk extra speciaal maken, zeker nu. Én het liefst wil je ook een origineel Moederdag cadeau. Geef haar een sieraad als Moederdag cadeau. Laat haar die dag extra stralen! Lucardi helpt je met alle liefde! Dit is onze top 5 leukste Moederdag cadeaus:

  1. Zilveren set Gemstone: Rose quartz (Liefde & Bescherming)
  2. Zilveren oorbellen met hartje
  3. Moeder-dochter ketting met hart
  4. Horlogeset met armbandjes
  5. Een geelgouden ring met hart

zilveren sieraden set met edelstenen Lucardi Juwelier Moederdag

zilveren oorbellen met hart Lucardi Juwelier Moederdag

Moeder-dochter kettingen Lucardi Juwelier Moederdag

Horloge set Lucardi Juwelier Moederdag

Vind een bijzonder Moederdag cadeau bij Lucardi Juwelier!

Je kunt jouw cadeau voor mama helemaal maken zoals jij het in gedachte hebt. Laat jouw Moederdag sieraad bijvoorbeeld graveren om het extra persoonlijk en origineel te maken. Zo kun je een naam of een kleine boodschap op jouw cadeau voor Moederdag laten graveren. Maar wist je dat je ook een vingerafdruk of een foto kunt laten graveren? Dit is extra speciaal en helemaal van nu!

Wil je jouw moeder een trendsieraad cadeau doen, maar het toch persoonlijk houden? Ga dan voor een naamketting voor Moederdag. Dit is natuurlijk niet zomaar een Moederdag ketting, maar natuurlijk één met extra veel betekenis en liefde! Naast de naamkettingen van Lucardi, zijn er ook naamringennaamarmbanden en naamoorbellen. Er zijn dus genoeg leuke Moederdag sieraden die jouw cadeau uniek maken!

 Cadeauset Swarovski Crystals

Hoe geef je jouw Moederdag cadeau op afstand?

Kun je tijdens Moederdag niet bij jouw moeder zijn, maar wil je wel jouw Moederdag cadeau aan haar geven? Laat jouw Moederdag cadeau bezorgen! Zo kun je haar toch verrassen. Je shopt de leukste Moederdag cadeau sieraden bij Lucardi, met alle liefde. Neem snel een kijkje in onze webshop en laat je inspireren!


Een momentje, we updaten jouw winkelmand!

loading..